Ζara
Ζara
ΖARA ΜΠΟΤΑΚΙ

To Zara μποτάκι που θα ξεπουλήσει χάρη στον άνετο και cool χαρακτήρα του


Αν υπάρχει ένα χειμερινό παπούτσι που κάνει πραγματικά απόσβεση και καταλήγεις κυριολεκτικά να το λιώνεις στο περπάτημα, τότε σίγουρα αυτό είναι ένα ίσιο biker μποτάκι.

Είναι το αγαπημένο μας ανάμεσα στα φλατ παπούτσια, αφού είναι άνετο και συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας. Από τα σκισμένα denim και τα δερμάτινα παντελόνια μέχρι τις μίνι φούστες μας, σε απόλυτα safe και στιλάτα σύνολα, αλλά και σε ανατρεπτικούς συνδυασμούς με ρομαντικά φορέματα από τούλι ή ακόμα και στολισμένα με παγιέτες για statement εμφανίσεις. Tα λεγόμενα αρβυλάκια αποπνέουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, είναι ιδανικά για να υιοθετήσετε το grunge στυλ, μεγάλη επιστροφή από τα 90’s. Αν τα συνδυάσετε σωστά, δείχνουν πολύ chic και μίνιμαλ και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως φαίνονται ογκώδη και χοντροκομμένα.

Και επειδή είμαστε στα μέσα του φθινοπώρου και σίγουρα σκεφτόσασταν τι μποτάκι να επιλέξετε για φέτος, το μαγαζί της καρδιάς μας, το Zara δημιουργεί το τέλειο σχέδιο για την νέα σεζόν. Το biker boot του ισπανικού brand, είναι κατασκευασμένο από δέρμα σε κλασικό μαύρο χρώμα, με τακουνάκι 3 εκατοστών και στρογγυλεμένη μύτη. Στην κατά τα άλλα απλή και αυστηρή γραμμή του προστίθενται αντί για κορδόνια δύο κομψές κορδέλες με τυπωμένο το πιο cool μήνυμα!

Zara
Zara

Τα μότο που μας δίνουν κίνητρο είναι τεράστια τάση τα τελευταία χρόνια και το Zara το ξέρει καλά. Από το στυλ των δρόμων αλλά και τις πασαρέλες μεγάλων οίκων, τα μηνύματα τυπώνονται σε μπλουζάκια, τσάντες ακόμα και παπούτσια ενώ καλύπτουν και λεπτομέρειες όπως τα ιδιαίτερα κορδόνια στο μποτάκι που αναμένεται να ξεπουλήσει και οι fashionistas να μην αφήσουν δείγμα στα ράφια του.

Unstoppable & Αmbitious, το μποτάκι αυτό προορίζεται για γυναίκες που αισθάνονται και θέλουν να δηλώσουν ασταμάτητες και φιλόδοξες!

Kαι σίγουρα με παπούτσια που συνδυάζουν την άνεση, την απλότητα και το στυλ, με ένα μικρό fashion twist, τίποτα δεν μας σταματά από το να το μπούμε σε ένα κατάστημα Zara και να το αποκτήσουμε με 69,95 ευρώ!