Τα 5 καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα για εσένα που αγαπάς το vintage στυλ! | 0 bovary.gr
Τα 5 καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα για εσένα που αγαπάς το vintage στυλ! | 0 bovary.gr
VINTAGE SHOPPING

Τα 5 καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα για εσένα που αγαπάς το vintage στυλ!


To e shopping, δηλαδή οι διαδικτυακές αγορές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας εδώ και αρκετό καιρό.

Τα υπέρ είναι πολλά. Και σε ποιον άλλωστε δεν αρέσει να βρίσκει εύκολα και γρήγορα -όσο γρήγορα απαιτούν μερικά μόνο κλικ στον υπολογιστή ή το κινητό- αυτό που ψάχνει; Kαι πόσες άραγε δεν ήταν οι φορές που είδατε κάπου σε κάποιο περιοδικό, στην τηλεόραση, στο instagram feed σας ή ακόμα και στο δρόμο ένα κομμάτι και πραγματικά νιώσατε έρωτα με την πρώτη ματιά, κι αρχίσατε να το αναζητάτε με μανία στα καταστήματα αλλά μάταια;

Το να κάνεις τα ψώνια σου online είναι σίγουρα μεγάλη ευκολία ειδικά όταν αναζητάς καλύτερες τιμές ή θέλεις διακαώς την designer τσάντα που είναι ξανά τάση και δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα.

Από την άλλη πάλι πόσο αγαπάμε τα vintage κομμάτια, εκείνα που μας θυμίζουν περασμένες δεκαετίες, είναι από παλιότερες collections, επώνυμα και μη που γίνονται όλο και πιο δυσεύρετα, και κατ΄ επέκταση πολύτιμα για τους λάτρεις του Vintage.

Τα πιο διάσημα κορίτσια της μόδας άλλωστε και το street style μας έχουν διδάξει πως ένα μόνο παλιό κομμάτι, όπως ένα φθαρμένο jacket ή ένα μάξι φόρεμα με κεντήματα μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα λούκ και τις φίλες σου να αναρωτιούνται πως είσαι πάντα τόσο στιλάτη και που βρίσκεις όλα αυτά τα τόσο ξεχωριστά κομμάτια.

Τα vintage μαγαζιά στην πόλη είναι πολλά αλλά ποια έχει αρκετό χρόνο για να ψάξει και να τα ανακαλύψει;

Για αυτό λοιπόν βρήκαμε τα 5 καλύτερα vintage e-shops οπού μπορείς να βρεις αληθινούς θησαυρούς της μόδας καινούρια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση για να αναβαθμίσεις την γκαρνταρόμπα αλλά και το στυλ σου και να τους κάνεις όλους να αναρωτιούνται. Eπιπλέον αν δεν ήσουν φαν ήρθε η στιγμή να αγαπήσεις το e-shopping!

1 The Real Real

Εδώ μπορείς να βρεις stock κομμάτια πολλών σχεδιαστών σε πολύ οικονομικές τιμές παλιότερα αλλά και από τις πιο πρόσφατες σεζόν. Προστίθενται καθημερινά νέα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που αντανακλούν κομψότητα.

 

On our wrist list: Cartier & Tiffany & Co. ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therealreal (@therealreal) στις Οκτ 26, 2017, 9:38πμ PDT

2 Depop

To Depop είναι το αγαπημένο μου κι αυτό γιατί έχει μια ιδιαιτερότητα. Μπορείς να διαμορφώσεις το προφίλ σου με στυλ έτσι όπως θα έκανες στο ίνσταγκραμ. Αυτό κανει το ψάξιμο πολύπιο εύκολο καθώς όταν πατάς “like” σου εμφανίζονται όλα όσα έψαχνες και σου ταιριάζουν. Τέλειο αν αγαπάς τα 80s και 90s fashion pieces.

 

 

@guessoriginals x @asaprocky shot by @carmengracehamilton - click the link in bio to explore the shoot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHRONICLES OF HER (@chroniclesofher_) στις Ιούλ 17, 2017, 5:57μμ PDT

 

3 Etsy

Το Etsy είναι εάν εναλλακτικό θα λέγαμε e-bay. Μπορείς να βρεις όσα δεν φαντάζεσαι, από ρούχα και κοσμήματα μέχρι πράγματα για το σπίτι όλες οι τάσεις είναι εκεί.

 

We found the fall coat you didn’t know you needed until now. Classic with a pop of earthy color. Tap the link in our bio to shop! Handmade by Etsy seller @sumarokova_atelier.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη etsy (@etsy) στις Σεπ 11, 2017, 3:04μμ PDT

4 Vestiaire Collective

Σε αυτό το e-shop υπάρχουν κομμάτια για κάθε τύπο και στυλ, τόσα που δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις και σε τιμές για κάθε budget!

5 1stdibs

Τα πιο σπάνια και ιδιαίτερα fashion items αλλά και έπιπλα αντίκες και διακοσμητικά από όλον τον κόσμο θα σε κάνουν να νιώσεις αληθινή συλλέκτης.

 

 

@yostazyo on #STREET365 shot by @carmengracehamilton @yslbeauty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHRONICLES OF HER (@chroniclesofher_) στις Ιούλ 2, 2017, 1:54μμ PDT