Givenchy: Η συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18 | 0 bovary.gr
Givenchy: Η συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18 | 0 bovary.gr
07|11|2017 15:44
SHARE
GIVENCHY

Givenchy: Η συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18


Ο οίκος GIVENCHY παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών του Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017.

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως χαρακτηρίζονται από αντιθέσεις σε όγκους και γεωμετρικά σχήματα, όπου το θηλυκό ύφος συναντά τις καθαρές γραμμές. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στους φακούς: πολύπλευρες επιφάνειες με πρωτόλειο τελείωμα και καθρεπτέ φακοί με γραφιστικά μοτίβα. Η χρωματική παλέτα παίζει με μια γκάμα κλασσικών τόνων: μαύρο, κόκκινο, μπεζ, λευκό και ταρταρούγα.

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα high end οπτικά καταστήματα.

GV 7079/S «BRIDGES»

Unisex, στρογγυλά, μεταλλικά γυαλιά ηλίου που προσφέρουν μια ρετρό προσέγγιση, λόγω των επιμέρους στοιχείων τους, με βιδάκια και προφίλ πλαισίου σε χρωματική αντίθεση.

Το ένα χρώμα ενισχύεται από καθρεπτέ φακούς με γραφιστικό μοτίβο, που αποτελείται από τα εμβληματικά αστέρια και το μονόγραμμα του Οίκου.

Χρωματική παλέτα: χρυσό, χρυσό και ασημί, μαυρισμένο ασημί και κίτρινο χρυσό, μαύρο.

GV 7074/S «EDGE»

Υπερμεγέθη τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου από ασετάτ, που διακρίνονται από το εξαιρετικά χοντρό μπροστινό τους τμήμα, με μια ιδιαίτερη λοξοτόμηση που δίνει βάθος στα γυαλιά.

Μια ειδική σειρά διάφανων αποχρώσεων φωτίζουν το μοντέλο αυτό, ενώ τα χρώματα βάσης είναι έντονα και κομψά.

Χρωματική παλέτα: διαφανές ροδακινί, διαφανές καφέ, σκούρα ταρταρούγα, μαύρο.

 

GV 7070/S «SPARKLE»

Υπερμεγέθη, στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου από ασετάτ, στολισμένα στο πάνω μέρος του μπροστινού τμήματος και τους βραχίονες με μια σειρά 68 κρυστάλλων Swarovski® κάθετης κοπής, που έχουν τοποθετηθεί με το χέρι.

Χρωματική παλέτα: ταρταρούγα με κρύσταλλα Swarovski®, μαύρο με κρύσταλλα Swarovski®, μαύρο ματ με μαύρα Swarovski®.

GV 7078/S και GV 0064 «STAR»

Γυναικεία γυαλιά ηλίου και οράσεως σε τριγωνική φόρμα «μάτι-της-γάτας». Η πάνω πλευρά των μοντέλων από χρωματιστό ασετάτ υπογραμμίζεται από το έντονο κάτω μέρος του προφίλ, που είναι κατασκευασμένο από μέταλλο λεπτής κοπής.

Τα πλαϊνά είναι λεπτά, ενώ ο εσωτερικός συρμάτινος πυρήνας φέρει το μοτίβο του «Αστεριού» σε ασημί ή χρυσό.

Χρωματική παλέτα γυαλιών ηλίου: Ασετάτ βακελίτη με χρυσό πλαίσιο και καφέ διάφανο, μαύρο ασετάτ με χρυσοχάλκινο πλαίσιο και μαύρο διάφανο, μπορντό ασετάτ με χρυσό πλαίσιο και μαύρο διάφανο, καφέ ασετάτ με χρυσό πλαίσιο και διάφανη ταρταρούγα.

Χρωματική παλέτα γυαλιών οράσεως: μαύρο ασετάτ με χρυσό πλαίσιο και μαύρο διάφανο, μαύρο ασετάτ με ασημί πλαίσιο και μαύρο διάφανο, καφέ ασετάτ με χρυσό πλαίσιο και διάφανη καφέ ταρταρούγα, ασετάτ βακελίτη με χρυσό πλαίσιο και διάφανη καφέ ταρταρούγα.