Roberta Armani, Φωτογραφία: Studio Panoulis
Roberta Armani, Φωτογραφία: Studio Panoulis
15|11|2017 12:41
SHARE
ARMANI EXCHANGE

Ανοιξε η πρώτη μπουτίκ στο Golden Hall


Η Armani Exchange συνεχίζει την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της με τα εγκαίνια του πρώτου της καταστήματος στην Ελλάδα, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Το opening του νέου καταστήματος γιορτάστηκε με ένα cocktail event με οικοδέσποινα την Roberta Armani και μουσικές επιλογές από την φημισμένη DJ και remixer Xenia Ghali.

Στο party παραβρέθηκαν προσκεκλημένοι από τον χώρο των Media και διασημότητες μεταξύ των οποίων η Τάμτα και Demy, οι διάσημοι μπασκετμπολίστες Zach August, Κωνσταντίνος Μήτογλου, Γιώργος Μπόγρης και Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ influencers όπως οι Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Λία Μακρυγένη, Χρυσάνθη Κουρούπη, Νάνσυ Σπαθή, Ισμήνη Νταφοπούλου, Μαίρη Καλύμνου, Κωνσταντίνος Δανός και Δημήτρης Λαγιόπουλος φόρεσαν Armani Exchange για την περίσταση.

Τάμτα, Φωτογραφία: Studio Panoulis
Τάμτα, Φωτογραφία: Studio Panoulis

Το κατάστημα παρουσιάζει το καινούριο concept για το επαναλανσάρισμα του brand A|X, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την αισθητική ενός σύγχρονου, βιομηχανικού υπόστεγου συντήρησης αεροσκαφών με υλικά προκαλούν δυνατούς συνειρμούς.

Γυμνό ατσάλι, παλαιωμένο ξύλο και μπετό φέρνουν στο νου βιομηχανικό χώρο μιας Νέας Υόρκης νεαρής και δυναμικής.

Demy, Φωτογραφία: Studio panoulis
Demy, Φωτογραφία: Studio panoulis

Πρόκειται για ένα αστικό σκηνικό, όπου το πέρασμα του χρόνου χαράζει καινούρια σημάδια στα σανίδια του industrial δαπέδου, αναπάντεχες υφές στους τραχείς τσιμεντένιους τοίχους ενώ το χρώμα της σκουριάς βάφει κάθε μεταλλική επιφάνεια.

Η ανδρική συλλογή Armani Exchange Autumn/Winter 2017-2018 είναι ένα υβρίδιο φινέτσας και activewear. Με γρήγορη, metropolitan διάθεση, τα ρούχα της συλλογής αποτελούν μια πρόσκληση για ελεύθερους συνδυασμούς πέρα από τα όρια των στιλ με σκοπό την έκφραση κάθε προσωπικότητας.

Η γυναικεία συλλογή έχει έναν απρόβλεπτο μητροπολιτικό χαρακτήρα και παρουσιάζει το λογότυπο του brand επανασχεδιασμένο σε καινούριες εκδοχές και cut out εφέ. Η έμφαση έχει δοθεί στην ερμηνεία του ανδρικού στιλ μέσα από ένα θηλυκό πρίσμα, -κλασικό θέμα Armani.

Χρυσάνθη Κουρούπη, Φωτογραφία: Studio Panoulis
Χρυσάνθη Κουρούπη, Φωτογραφία: Studio Panoulis