Το κομμάτι της γκαρνταρόμπας που έχει γίνει το απόλυτο sold out του φθινοπώρου | 0 bovary.gr
Το κομμάτι της γκαρνταρόμπας που έχει γίνει το απόλυτο sold out του φθινοπώρου | 0 bovary.gr
ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ

Το κομμάτι της γκαρνταρόμπας που έχει γίνει το απόλυτο sold out του φθινοπώρου


Ανεση, απλότητα, γοητεία. Μα μπορούν όλα αυτά να συνδυαστούν σε ένα μόνο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας;

Φυσικά και μπορούν. Η απάντηση βρίσκεται σε ένα διαχρονικό κομμάτι που δεν μας απογοητεύει ποτέ.

Στο παιχνίδι της μόδας που συνεχώς αλλάζει όρους, υπάρχουν κομμάτια που διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους μέσα στο χρόνο και αναδεικνύουν την πιο γοητευτική πλευρά του στιλ μας.

Ενα από αυτά τα κομμάτια είναι το blazer.

To blazer αναβαθμίζει τις εμφανίσεις μας, εκπέμπει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, μπορεί να προσαρμοστεί στην στιλιστική ταυτότητα κάθε γυναίκας.

Oι αυστηρές γραμμές του έχουν πλέον χαλαρώσει και δεν είναι το κομμάτι που φοριέται μόνο στο γραφείο ή σε μια επίσημη εκδήλωση. Είναι το κομμάτι-κλειδί που μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα.

Είναι θηλυκό και classy, μπορεί να γίνει εκκεντρικό. Το θέμα είναι εμείς τι θέλουμε να εκφράσουμε φορώντας το.

Αυτό το κομμάτι σύμφωνα με το e-shop Νet-a-Porter, -που δείχνει πάντα τον παλμό της fashion αγοράς- θριαμβεύει σε πωλήσεις.

Συγκεκριμένα έχουν πωληθεί πάνω από 6.000 κομμάτια μόνο το διάστημα του φθινοπώρου.

 

 

 

 

Τα καρό blazers είναι η κατηγορία με τις περισσότερες αναζητήσεις. Φαίνεται ότι το καρό που αποτελεί τοπ trend για τον φετινό χειμώνα δεν θα χάσει ποτέ την στιλιστική του αξία και συνεχώς θα αναβαθμίζεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οίκοι Alexander Wang, Tibi, Victoria Βeckham, Μοnse έδωσαν στο σακάκι άλλη διάσταση στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Sea Prince of Wales Blazer
Sea Prince of Wales Blazer

Το (καρό) σακάκι μπορεί να φορεθεί με άνεση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο συνδυασμός που θα κάνουμε μπορεί να απογειώσει το στιλ του και την δυναμική του στο outfit μας.

Μπορεί να συνδυαστεί με ψηλόμεση ή cropped παντελόνα, με leather leggings, με τζιν, με T-Shirt, ή με πιο εφαρμοστό τοπ. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε οικονομικές επιλογές και εντυπωσιάσετε με το κομψό στιλ σας.

Σακάκι Ζara
Σακάκι Ζara

Σακάκι Zara 

Σακάκι Mango

Σακάκι Stradivarius