Eres: Φίνα γαλλικά εσώρουχα -Θηλυκές γραμμές, αίσθηση μυστηρίου, άγγιγμα πολυτέλειας | 0 bovary.gr
Eres: Φίνα γαλλικά εσώρουχα -Θηλυκές γραμμές, αίσθηση μυστηρίου, άγγιγμα πολυτέλειας | 0 bovary.gr
21|11|2017 10:00
SHARE
ERES

Eres: Φίνα γαλλικά εσώρουχα -Θηλυκές γραμμές, αίσθηση μυστηρίου, άγγιγμα πολυτέλειας


Δαντέλα, βελούδο, χρώματα ζεστά, nude αλλά και πιο ποπ, σχέδια θηλυκά. Η συλλογή Winter Lingerie 2017 της Eres θα κάνει τον... εσωτερικό σας κόσμο πιο φίνο. Και πιο μυστηριώδη... 

Η καινούρια συλλογή των εκπληκτικών εσωρούχων της Eres, που φημίζονται για την εφαρμογή τους αλλά και για τα φίνα σχέδιά τους, αποτελεί μια πρόσκληση για έναν περίπατο σε ένα απολαυστικό καταπράσινο δάσος. 

Η δαντέλα, το σατέν, το μετάξι, το βελούδο και το ζακάρ ντύνουν τα γυναικεία σώματα δημιουργώντας μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας αφενός, μυστηρίου αφετέρου. 

Σουτιέν με ενίσχυση αλλά και χωρίς, εκπληκτικά bodies αλλά και κομψά homewear πολλών και διαφορετικών σειρών για να καλύψουν κάθε γούστο και ανάγκη. Πάντα με το απαραίτητο άγγιγμα πολυτέλειας που συνεπάγεται η Eres αλλά και πάντα με τον πιο φίνο τρόπο. Τα Eres, γαλλικά από το DNA τους είναι συνώνυμα της φινέτσας που συνοδεύει το μύθο της πάντα σικάτης Γαλλίδας, αλλά και γνωστά για την άψογη εφαρμογή τους. 

Η Winter Lingerie 2017 της Eres υπόσχεται να κάνει το φετινό χειμώνα πιο ζεστό και πιο κομψό. Η σειρά Plume με τη δαντέλα που μοιάζει με φτερά ενός φανταστικού πουλιού σε σουρεαλιστικά χρώματα, έρχεται να δώσει αυτή την απαραίτητη δόση μυστηρίου.

Οι σειρές

Η σειρά Eclectic με θέμα την... πολυτέλεια, εξ' ολοκλήρου από ζακάρ δαντέλα, δημιουργεί την αίσθηση μυθικής μούσας, με έναν υπαινιγμό βικτωριανού στιλ. 

Τα κομμάτια της σειράς Peau d’Ange, από λεπτά υφάσματα, είναι με μια λέξη εντυπωσιακά, ενώ αυτά τα σειράς Bijoux, αυτό ακριβώς που λέει το όνομά τους: Εσώρουχα κοσμήματα. 

Τα κασμιρένια πλεκτά της σειράς Futile ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα κομμάτια της σειρά Frileuse για να μας κρατήσουν ζεστές το χειμώνα.

Τέλος, τα καπιτονέ ζακάρ της σειράς Particulière, με τα σχέδια με φτερά παγωνιού υπόσχονται να μας ζεστάνουν με πολυτέλεια.

Η συλλογή

TAGS