Ioanna Kourbela
Ioanna Kourbela
27|11|2017 19:09
SHARE
ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΡΜΠΕΛΑ

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια σφραγίζει την παρουσία στη διεθνή αγορά με ένα νέο κατάστημα


Το Ioanna Kourbela designer brand, επισφραγίζοντας τη διεθνή του παρουσία στη Σκανδιναβική αγορά μόδας, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη λειτουργία νέου καταστήματος στην καρδιά της Νορβηγίας, στο Όσλο.

Προερχόμενη από μια οικογένεια με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στο πλεκτό ένδυμα από το 1971, ήταν φυσική εξέλιξη για την Ιωάννα Κουρμπέλα να αναλάβει το 2003, το δημιουργικό τμήμα της οικογενειακής της επιχείρησης. Με βασικές της αναφορές την κίνηση του σώματος και την αλληλεπίδραση του με το ένδυμα, η Ιωάννα παρουσίασε τότε την πρώτη της ομώνυμη συλλογή.

Έκτοτε λανσάρονται οι σειρές Ιoanna Kourbela Female & Male Collections, η βραβευμένη Basics Collection, αλλά και η Ioanna Kourbela KIDS Collection. Με εξαγωγές σε 25 χώρες ανά τον κόσμο, το brand διαθέτει πλέον έναν παγκόσμιο χαρακτήρα και φυσικά έχει χαράξει την διεθνή του πορεία. Παράλληλα έχει δημιουργηθεί και η sur-mesure bridal συλλογή White Collection. Με αυτήν η σχεδιάστρια έχει εξασφαλίσει την θέση της στον χώρο της υψηλής ραπτικής.

Έτσι, έχοντας ήδη δυναμική παρουσία στη Νορβηγία από το 2012 στην περιοχή Tjome, το νέο Concept Store στο Όσλο έρχεται να προσφέρει στους «συνοδοιπόρους» του brand μια ολοκληρωμένη fashion εμπειρία. Σε ένα χώρο εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία του brand πως «το Ρούχο είναι το Σπίτι του Σώματος», στεγάζονται οι συλλογές Ioanna Kourbela & Ioanna Kourbela Basics, προσφέροντας απαντήσεις στην ανάγκη της αγοράς για μια πιο ποιοτική καθημερινότητα.

Οι φυσικές πρώτες ύλες, η καινοτομία στο σχεδιασμό, η υπεύθυνη παραγωγή αποκλειστικά στην Ελλάδα, η υψηλή ποιότητα υφασμάτων και ραφής, ο σεβασμός απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, είναι οι έννοιες που καθορίζουν την πορεία του Ioanna Kourbela brand και το εξελίσσουν στις διεθνείς αγορές.