AP Images
AP Images
28|11|2017 11:06
SHARE
STELLA MCCARTNEY

Βραβείο ηθικής μόδας και καινοτομίας για τη Stella McCartney


Μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις στο χώρο της μόδας θα λάβει η Stella McCartney τον Δεκέμβριο.

Η σχεδιάστρια θα τιμηθεί στα Fashion Awards τον επόμενο μήνα με το Βραβείο Ειδικής Αναγνώρισης για την Καινοτομία. Η είδηση ανακοινώθηκε από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας σήμερα.

Η Stella McCartney θα επαινεθεί για τη συμβολή της στην ηθική και βιώσιμη μόδα, τομέας στον οποίο πρωτοστάτησε από την πρώτη μέρα της έναρξης της του brand της πριν από σχεδόν 17 χρόνια.

Αυτό είναι ένα νέο βραβείο που προστίθεται φέτος στα ήδη υπάρχοντα, καθιστώντας την Stella McCartney πρώτη αποδέκτρια της διάκρισης.

«Είναι η απόδειξη ότι η υψηλή και ηθική μόδα συνδυάζονται μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Η καινοτόμος προσέγγιση της Stella McCartney στη βιομηχανία αποτελεί έμπνευση για όλους μας» δήλωσε η Natalie Massenet, πρόεδρος της BFC, στο WWD.

AP Images
AP Images

Τα βραβεία Μόδας θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, στο Royal Albert Hall και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη, καθώς θα παραστούν προσωπικότητες όπως οι Alessandro Michele, η Maria Grazia Chiuri, η Gigi Hadid, η Bella Hadid και η Rihanna.

H Stella Nina McCartney, γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1971 στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι η κόρη του μέλους των Beatles Paul McCartney και της Αμερικανίδας μουσικού, φωτογράφου και ακτιβίστριας των δικαιωμάτων των ζώων Linda McCartney. Όπως η μητέρα της, η McCartney είναι σταθερή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ζώων.