Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΓΟΥΝΙΝΟ ΤΖΑΚΕΤ

Το γούνινο τζάκετ που φόρεσε η Ολίβια Παλέρμο από τα Zara αναμένεται να γίνει sold out


Η αυτοπεποίθηση είναι δύναμη: η Ολίβια Παλέρμο σε κάθε της εμφάνιση καθρεπτίζει τη σιγουριά που νιώθει για το στιλ που πρεσβεύει.

Κάνοντας διαδρομές στις λεωφόρους της μόδας, κάνει στάσεις στα κομμάτια που έχουν κάτι νέο να πουν.

Τα φορά με το δικό της, μοναδικό τρόπο και ως trendsetter, δημιουργεί τάσεις. Δεν περιμένει να μάθει ποια είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Την λέει η ίδια.

Ενα γούνινο jacket, σε γήινη απόχρωση που επέλεξε η Ολίβια Παλέρμο από τα Ζara (αξίας 59,95 ευρώ) συνδυάστηκε με culottes σε nude απόχρωση, βελούδινες πλατφόρμες και μια handbag από τη συλλογή που υπογράφει σε συνεργασία με το brand Μeli Melo.

Η αγορά είναι γεμάτη επιλογές που μπορούν να αναδείξουν κάθε πτυχή του στιλ σου. Το θέμα είναι να βρεις τα κομμάτια που με ευελιξία σου επιτρέπουν να κάνεις διαφορετικές εμφανίσεις μέσα στην ημέρα, για κάθε περίσταση. Η Ολίβια Παλέρμο έχει βρει τη «χρυσή τομή». Ξέρει πότε και πώς να φορέσει το κάθε κομμάτι και να του δώσει εκείνη το ύφος που επιθυμεί.

Το γούνινο τζάκετ της Ολίβια Παλέρμο από τα Zara μπορεί να φορεθεί τόσο σε πρωινές όσο και βραδινές εμφανίσεις και να συνδυαστεί άνετα είτε με το τζιν είτε με το cigarette παντελόνι σας, ή την pencil φούστα σας, με πουκάμισο ή τοπ. Aυτά τα κομμάτια χρειάζεται η γκαρνταρόμπα σας για να κάνετε ευέλικτους συνδυασμούς: ρούχα που αναδεικνύουν την πιο stylish πτυχή του εαυτού σας και μοιάζουν βγαλμένα από συλλογές μεγάλων σχεδιαστών, χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία.

Η stylish εμφάνιση της Olivia Palermo στο μικροσκόπιο: 

Meli Melo
Meli Melo