5 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να λείπεις από το Holiday Event της Vans | 0 bovary.gr
5 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να λείπεις από το Holiday Event της Vans | 0 bovary.gr
04|12|2017 19:24
SHARE
VANS

5 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να λείπεις από το Holiday Event της Vans


Η μαγεία των Χριστουγέννων έχει αρχίσει να εξαπλώνεται παντού και η Vans έρχεται να μας βάλει ακόμα πιο βαθιά με ένα off the wall πάρτι και πολλά, πολλά δώρα.  

Στολισμοί, φωτάκια που λαμπυρίζουν, γιορτινή μουσική και σούπερ ατμόσφαιρα. Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε όλα τα παραπάνω και μαζί και την ευκαιρία να πάρετε τα πρώτα σας χριστουγεννιάτικα δώρα; Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μας περιμένουν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο official store της Vans στο The Mall Athens και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο official store της Vans στο Athens Metro Mall. 

Το αυθεντικό brand που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα action sports και όχι μόνο, έχουν λατρέψει οι stars του street style αφού έχει μοντέλα που μπορούν να φορεθούν με κάθε outfit και να δημιουργήσουν σύνολα που υποστηρίζουν το casual chic και το mix n' match στιλ. 

Η Vans λοιπόν οργανώνει ένα πάρτι-«ζέσταμα» πριν τα Χριστούγεννα. Πρωταγωνιστές θα είναι ο off the wall χαρακτήρας της Vans, η γιορτινή διάθεση και, αν μη τι άλλο, οι εκπλήξεις. Και ξεκινάμε από τη μεγαλύτερη!

100 τυχεροί θα κερδίσουν από μια συλλεκτική τσάντα Vans. Θέλετε να είστε ένας/μία από αυτούς; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε στην σελίδα του Bovary στο Facebook έως και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου (στις 20:00) και στην σχετική ανακοίνωση για το Holiday Event να ανεβάσετε ως σχόλιο μία φωτογραφία με τα αγαπημένα σας Vans στην αγαπημένη σας στιγμή της ημέρας ή στο αγαπημένο σας spot. Τόσο απλό. 

Οι 100 καλύτερες συμμετοχές θα κερδίσουν μια συλλεκτική τσάντα γεμάτη δώρα από τη Vans την οποία θα παραλάβουν από τα official Vans Stores τις δύο ημέρες των πάρτι!
Και τώρα που έχετε πάρει μια ιδέα του τι πρόκειται για γίνει στο Holiday Event της Vans, σας έχουμε ακόμα 5 λόγους για τους οποίους αξίζει να πάρετε τους αγαπημένους σας και να το ζήσετε! 
Ξεκινάμε; 

1. Customized χριστουγεννιάτικες μπάλες
Αν κάθε χρόνο έχετε παράδοση να βάζετε και από ένα καινούργιο στολίδι στο δέντρο σας, τότε αξίζει να είναι αυτό. Ο street artist Yiakou θα κάνει customization σε χριστουγεννιάτικες μπάλες, δημιουργώντας ένα στολίδι που θα έχει (κυριολεκτικά) τη δική του πινελιά και τη δική σας προσωπικότητα. 

2. Δώρα μαζί με κάθε σας αγορά 
Αν τη στιγμή που φτάσετε στο ταμείο με τα καινούρια σας Vans, σας δώσουν μια χριστουγεννιάτικη κούπα μην παραξενευτείτε. Είναι το δώρο των Vans για κάθε αγορά που θα πραγματοποιήσετε μέσα στο διήμερο.  

3. Γιορτινές λιχουδιές 
Cupcakes και όχι μόνο. Ενας μπουφές από χριστουγεννιάτικα εδέσματα και ροφήματα που θα σας «ζεστάνουν» την καρδιά περιμένει στα καταστήματα της Vans. Σας τρέχουν ήδη τα σάλια; Πού να τα γευτείτε κιόλας.

4. Live dj sets
Τι καλύτερο από το να είσαι σε ένα χώρο που τη μουσική έχουν αναλάβει αυτοί που ξέρουν τη μουσική καλύτερα από τον καθένα; Ετοιμαστείτε για live Dj sets που θα σας ξεσηκώσουν. 

5. Συλλεκτικά t-shirts 
Για την ακρίβεια, t-shirts που θα υπάρχει η δυνατότητα να τα κάνετε customized σύμφωνα με το στιλ σας και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό κομμάτι.  

Μισό λεπτάκι όμως, δεν τελειώσαμε. Τις συλλεκτικές τσάντες με τα δώρα, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε και εκείνες τις δύο ημέρες αφού, ανά μισή ώρα, θα γίνεται κλήρωση. 

Σαν τα VANS PARTY, δεν έχει!

Save the date! 

8 & 9 Δεκεμβρίου στα official stores της Vans
Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, 17.00 έως 21.00
The Mall Athens: Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, 13.00 έως 17.00
Athens Metro Mall: Παρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος 

#vansgr #vansholidayspiritparty