H&M
H&M
PARTY DRESSES

Ήρθε η ώρα να πάρεις φόρεμα για το πάρτι; Ζωηρά κρόσσια και αισθησιακά cut outs στα πιο ωραία κομμάτια


It’s the most wonderful time of the year και το ίδιο θέλουμε να ισχύει και για τις εμφανίσεις των ημερών!

Το γιορτινό κλίμα και διάθεση είναι έντονα αισθητά στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης με όλες τις βιτρίνες των καταστημάτων στημένες και διακοσμημένες σαν ένα ένα ξέφρενο πάρτι, που περνώντας νομίζεις μπορείς και εσύ να συμμετέχεις. Σε αυτό το σημείο πρέπει να παραδεχτείς πως ούτε εσύ μπορείς να αντισταθείς στην λάμψη και όλη αυτήν την χρυσόσκονη και να μην επιλέξεις ένα κομμάτι με glam αισθητική για τα πάρτι και τις επίσημες και βραδινές εξόδους των ημερών αυτών.

Το πιθανότερο είναι πως θα αναζητήσεις, αν δεν το έχεις ήδη κάνει ένα καλό φόρεμα, ιδανικό για την περίσταση. Το διαχρονικά κομψό και πάντα επίσημο μαύρο χρώμα πρωταγωνιστεί και ακολουθεί το φλογερό, γιορτινό κόκκινο, αλλά και το μπορντό και μπλε με την αριστοκρατική τους φύση. Κυρίαρχο στοιχείο είναι για ακόμα μια φορά η λάμψη που θέλουμε στα party look μας και οι ιδιαίτερες υφές που χαρίζουν κίνηση και εντυπωσιάζουν. Λάμψη που προέρχεται από αστραφτερές παγιέτες αλλά και μεταλλικές αποχρώσεις, οι οποίες είναι ανάμεσα στις τάσεις και αυτήν την σεζόν. Ακόμα το πολυτελές βελούδο, το μετάξι και το σατέν, εκτός από την υπέροχη, απαλή αίσθηση στο άγγιγμα, αντανακλούν και αυτά φως.

Ζωηρά κρόσσια και αισθησιακά cut outs είναι μερικά ακόμα στοιχεία που διακοσμούν τα φορέματα της σεζόν, ενώ οι γυναικείοι ώμοι αποκαλύπτονται. Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα φορέματα, μίνιμαλ, αλλά και fancy για να ντυθείς με στυλ σε αυτές τις γιορτές και όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου.!

Topshop

 

H&M

 

Zara

Αnd Other Stories

Mango

Zara

Mango

Η&Μ