H&M
H&M
ΓΟΥΝΙΝΑ ΠΑΛΤΟ

Τα πιο στιλάτα γούνινα πανωφόρια για statement εμφανίσεις


Η μόδα αλλάζει και οι τάσεις που έρχονται και φεύγουν πολλές.

Υπάρχουν όμως κι εκείνες οι τάσεις που όχι μόνο μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο, αλλά το πέρασμα του, τους χαρίζει iconic χαρακτήρα. Κομμάτια all time classic που όσο μεγαλώνεις και αποκτάς συνείδηση του στιλ σου τόσο περισσότερο εκτιμάς και τόσο λιγότερο μπορείς να τους αντισταθείς. Ένα τέτοιο κομμάτι είναι και η γούνα.

Πόσο υπέροχο και θηλυκό παλτό, αιωνία διαχρονικό, ultra κομψό και απόλυτα γυναικείο φετίχ από τις ένδοξες μέρες του παλιού Χόλιγουντ μέχρι και σήμερα. Πόσο πολύ έχει λατρευτεί από τις γυναίκες μέσα στις δεκαετίες και έχει συνδυαστεί με μερικές από τις πιο εντυπωσιακές σταρλετ του σινεμά. Άρωμα γυναίκας και πολυτέλειας είναι αυτό ακριβώς που αποπνέει μια γούνα.

Τα καλά νέα: :Όλο και περισσότεροι σχεδιαστές και οίκοι υιοθετούν την eco friendly φιλοσοφία της συνθετικής faux γούνας και παύουν να εντάσσουν στις συλλογές τους αληθινές, φυσικές γούνες.

Κορυφαίοι όπως Gucci, Jimmy Choo, Michael Kors, εγκαταλείπουν και επίσημα αυτήν την τάση . Η μόδα φαίνεται πως έχει την δική της συνείδηση πράγμα που επιβεβαιώνεται σε κάτι τέτοιες στιγμές.

Ένα γούνινο πανωφόρι μπορεί να σε ντύσει με ζεστασιά και πολύ στυλ τις κρύες μέρες του χειμώνα και να δημιουργήσεις με αυτό τα πιο εντυπωσιακά σύνολα, όχι μόνo για επίσημες και βραδινές εμφανίσεις αλλά και casual. Kαι αυτήν την σεζόν θα την φορέσουμε με όλους τους πιθανούς τρόπους από το πρωί με τζιν και sneakers μέχρι το βράδυ με ψηλοτάκουνα και μεγάλα εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Η γούνα είναι άλλωστε ένα statement κομμάτι σε κάθε λουκ. Ότι κι αν σας αρέσει περισσότερο, εδώ θα βρείτε τα ωραιότερα faux γούνινα παλτά της αγοράς.