ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pixabay
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pixabay
19|09|2016 14:30
SHARE
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΡΑ

Εξυπνες λύσεις για να μην χάσεις ποτέ ξανά τα λαστιχάκια για τα μαλλιά


Υπάρχει ένα αντικείμενο το οποίο αναγκάζεσαι να το αγοράσεις ξανά και ξανά απλά και μόνο επειδή το χάνεις διαρκώς.

Φυσικά το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι ότι αυτό το αντικείμενο για να χάνεται τόσο συχνά είναι μικρό. Αν τώρα είσαι χρόνια παθούσα, καταλαβαίνεις ότι το μόνο αντικείμενο που έχει την τάση να εξαφανίζεται είναι το λαστιχάκι για τα μαλλιά.

Πόσες φορές έψαξες ολόκληρο το σπίτι για να βρεις απλά και μόνο ένα; Πόσες φορές αναποδογύρισες τις τσάντες και τα νεσεσέρ; Πόσες φορές έκανες άνω κάτω τα ντουλάπια και τα συρτάρια σου; Απάντηση δεν μπορείς να δώσεις γιατί ο αριθμός είναι τόσο μεγάλος, εμείς όμως ψάξαμε και σου προτείνουμε απλούς τρόπους και εύκολες λύσεις για να μην χάσεις ποτέ ξανά κανένα λαστιχάκι και κανένα τσιμπιδάκι.

  • Βάλτα μέσα σε βαζάκι!

Από το να τα πετάς μόλις επιστρέφεις στο σπίτι είτε σε κάποια επιφάνεια είτε σε κάποια τσάντα, μπορείς να έχεις ένα μικρό βάζο και να τα συγκεντρώνεις όλα εκεί.

Φωτογραφία: Lil Blue Boo

  • Τα σκουλαρίκια σου είναι η λύση!

Έχεις πασέ ασημένιους κρίκους; Μην τους πετάξεις! Χρησιμοποίησέ τους για να βάλεις μέσα τους τα λαστιχάκια σου.

Φωτογραφία: Average But Inspired

  • Ενας χάρτινος κύλινδρος

Ένα αντικείμενο που έχουμε όλοι στο σπίτι μας. Μόλις λοιπόν τελειώσει το ρολό χεριών, πάρε τον χάρτινο κύλινδρο, ζωγράφισέ τον και μόλις στεγνώσει πέρνα τα λαστιχάκια σου γύρω του.

  • Για τα τσιμπιδάκια

Ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τα λαστιχάκια. Κάθε φορά που τα χρειάζεσαι δεν τα βρίσκεις ποτέ. Έτσι ο μόνος τρόπος για να «σωθείς» και να μην τρέχεις κάθε λίγο και λιγάκι στα ψιλικατζίδικα είναι να χρησιμοποιήσεις ένα απλό μαγνήτη. Τόσο απλό!