Rimmel
Rimmel
BROW HACK

Γεμάτα φρύδια -Ο έξυπνος τρόπος να τα πετύχεις με ένα παλιό eyeliner


Tα όμορφα και γεμάτα φρύδια είναι πολύ σημαντικά για τη συνολική εικόνα του προσώπου.

Είναι αυτό που λέμε συχνά «η κορνίζα» του, αφού μπορούν να αναδείξουν όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σου.

Αν προσπαθείς να διορθώσεις μόνη σου το σχήμα τους στο σπίτι και να τα «γεμίσεις», χωρίς το έντονο αποτέλεσμα που δίνουν τα μολύβια, υπάρχει λύση!

Μην πετάξεις το eyeliner που μόλις τελείωσε και δεν έχει πια την ίδια ένταση στο χρώμα!

Έχει ακόμα ζωή και μπορεί να σε βοηθήσει στον σχηματισμό των φρυδιών.

Το υγρό eyeliner που έχει πια στεγνώσει, όπως μας δείχνει η @Μanellart, make up artist από την Αλγερία, είναι ιδανικό γι' αυτή τη δουλειά.

Η ίδια, σε βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram, μάς δείχνει πώς θα το πετύχουμε (και φυσικά το έξυπνο hack γίνεται viral!)

H διαδικασία που ακολουθεί είναι πραγματικά πολύ απλή.

Αφού βουρτσίσει τα φρύδια της προς τα επάνω, χρησιμοποιεί το στεγνό eyeliner για να ορίσει το σχήμα των τόξων της. Στην συνέχεια, σβήνει την γραμμή που δημιούργησε προς τα επάνω με τα δάχτυλα της και βουρτσίζει ξανά, αυτή τη φορά προς τα κάτω.

Γεμίζει τα φρύδια από την πάνω μεριά και βουρτσίζει ξανά. Τέλος, με ένα πινελάκι «σβήνει» προς τα μέσα το ίχνος του eyeliner για να δείχνει όσο το δυνατόν πιο φυσικό και ομοιόμορφο.

@manellart
@manellart

Η καλλιτέχνης του make up ολοκληρώνει το μακιγιάζ των φρυδιών τονίζοντάς τα και κάνοντάς τα να βγαίνουν προς τα έξω, απλώνοντας στο περίγραμμα μικρή ποσότητα κονσίλερ.

Έτσι, δίνει ένταση και φως στην περιοχή των φρυδιών που πλέον είναι καλοσχηματισμένα και πυκνά.

Επιπλέον, το παλιό eyeliner διανέμει ακριβώς όση ποσότητα χρώματος είναι απαραίτητη και έτσι το αποτέλεσμα δεν δείχνει σκληρό και το βλέμμα άγριο.

Απ' ότι φαίνεται δεν πρεπει να βιαζόμαστε πάντα να πετάξουμε τα ελαφρώς στεγνά προϊόντα του μακιγιάζ. Εκτός από το eyeliner και η τελευταία σταγόνα μάσκαρα μπορεί να χαρίσει θεαματικά αποτελέσματα και υπέροχες βλεφαρίδες.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα είστε έτοιμες να τους πείτε αντίο, ξανασκεφτείτε το. Αντέχουν ακόμα δύο τρεις χρήσεις!

@manellart
@manellart