shutterstock
shutterstock
FOUNDATION

Το makeup trick που κάνει τη βάση στο πρόσωπό σου να δείχνει φυσική


Οι τάσεις της ομορφιάς έχουν αναμφισβήτητα επιστρέψει στο φυσικό look.

Στόχος των περισσότερων γυναικών είναι το καθαρό, ενυδατωμένο δέρμα και ακολουθεί το μακιγιάζ, το οποίο θέλουν να δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται. Ωστόσο δεν είναι πάντα εύκολο να το καταφέρουν αυτό. Ακόμα και διάσημοι makeup artists έχουν παραδεχθεί ότι ένα έντονο μακιγιάζ είναι αρκετά πιο εύκολο από ένα εντελώς φυσικό.

Κάνοντας focus στη βάση, υπάρχει ένα makeup trick το οποίο μπορεί να κάνει το foundation να μοιάζει με δεύτερο δέρμα. Αρκεί να ανακατέψετε μία δόση της πρωινής ενυδατικής κρέμας ή του serum με το foundation. Απλώστε αρχικά την κρέμα/το serum στο χέρι σας και στη συνέχεια το foundation. Ανακατέψτε τα να γίνουν ένα και απλώστε τα στο πρόσωπό σας με όποιο τρόπο έχετε συνηθίσει-δάχτυλα, σφουγγαράκι, πινέλο.

Estée Lauder Double Wear Stay In Place Makeup
Estée Lauder Double Wear Stay In Place Makeup

Προσπαθήστε να κάνετε απαλές, ταμποναριστές κινήσεις και να δουλεύετε το υλικό περισσότερο σε σημεία όπως οι ρινοπαρειακές γραμμές, το πηγούνι και οπουδήποτε έχετε δυσχρωμίες ή σημάδια.
 

Vichy Minéral 89 Hyaluronic Acid Serum
Vichy Minéral 89 Hyaluronic Acid Serum

Αφήστε τους πόρους του προσώπου σας να απορροφήσουν το foundation και συνεχίστε με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Για φυσικό αποτέλεσμα προτείνω κρεμώδες ρουζ σε κοραλί ή ροζ απόχρωση.
 

Μέσα στην ημέρα θα παρατηρήσετε ότι η βάση είναι τόσο φυσική, ενώ το πρόσωπό σας θα είναι πιο ενυδατωμένο από ποτέ!