Η beauty editor αποκαλύπτει τα προϊόντα που επέλεξε για ένα fresh and glowy, πρωινό makeup look | 0 bovary.gr
Η beauty editor αποκαλύπτει τα προϊόντα που επέλεξε για ένα fresh and glowy, πρωινό makeup look | 0 bovary.gr
MORNING MAKEUP LOOK

Η beauty editor αποκαλύπτει τα προϊόντα που επέλεξε για ένα fresh and glowy, πρωινό makeup look


Η καθημερινότητά μας είναι τόσο έντονη που σχεδόν δεν την προλαβαίνουμε.

Τις περισσότερες ημέρες φεύγουμε από το σπίτι μας τις πρώτες πρωινές ώρες και είναι άγνωστο τι ώρα θα επιστρέψουμε.

Κάτι αντίστοιχο έζησα και προχθές. Το ξυπνητήρι χτύπησε στις 7, μέσα σε μία ώρα είχα ήδη φύγει από το σπίτι και επέστρεψα στις 10 το βράδυ. Μία ημέρα τόσο γεμάτη με beauty παρουσιάσεις, meeting στο γραφείο και απολαυστικό κρασί στις 8 η ώρα το βράδυ με καλή παρέα.

Αυτό όμως που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι το μακιγιάζ που είχα κάνει εκείνη την ημέρα. Ένα μακιγιάζ τόσο λαμπερό, φυσικό που μέχρι τις 10 η ώρα το βράδυ έμεινε αναλλοίωτο και διατήρησε το πρόσωπό μου φωτεινό, ενώ έδειχνα ξεκούραστη.

Φυσικά η πρώτη μου κίνηση ήταν να ρίξω νερό στο πρόσωπό μου, να πλυθώ με το σαπούνι προσώπου που χρησιμοποιώ αυτό το διάστημα και να εφαρμόσω την ενυδατική μου, η οποία παρεμπιπτόντως περιέχει αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF25.
 

Ενώ στην καθημερινότητά μου αποφεύγω το foundation, εκείνη την ημέρα αποφάσισα να εφαρμόσω ελάχιστο καθώς είχα αρκετές παρουσιάσεις.

Επέλεξα λοιπόν το Dior Backstage, face and body foundation, το οποίο έκανα mix με μία σταγόνα από το αγαπημένο μου serum, από Estee Lauder, Advanced Night Repair

Όπως βλέπετε και στην εικόνα παρακάτω μία σταγόνα από το foundation, με ένα drop από το σταγονόμετρο που περιέχει ο ορός είναι αρκετή ποσότητα για να κάνω βάση σε όλο το πρόσωπό μου. Προσωπικά την απλώνω πάντα με τα δάχτυλά μου και φυσικά δεν ξεχνάω να καλύψω και το μέρος του λαιμού μου!

Συνέχισα με το concealer το οποίο πάντα εφαρμόζω σε μαύρους κύκλους αλλά και στις ρινοπαρειακές, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.
Αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ το Glossier

Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και συνειδητοποίησα ότι χρειάζομαι χρώμα. To coral glow από La Mer είναι το ιδανικό προϊόν που μου χαρίζει πάντα fresh and healthy διάθεση στο μακιγιάζ μου. Το συγκεκριμένο κρεμώδες προϊόν το εφαρμόζω στα ζυγωματικά αλλά και στο άνω μέρος του κινητού βλεφάρου, για extra λάμψη.

Μα δείτε πόσο τέλεια απόχρωση είναι και προσωπικά μου ταιριάζει απόλυτα με τη σταρένια επιδερμίδα μου και τα καστανά μαλλιά μου.
 

Φυσικά μακιγιάζ χωρία μάσκαρα δε γίνεται και αυτή τη φορά χρησιμοποίησα τη Lash Elegance από Seventeen.

Το πινέλο της με βοηθάει τρομερά να βάφω τις βλεφαρίδες μου από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

Ολοκλήρωσα το look με ένα φυσικό κραγιόν, το οποίο διατηρείται για ώρες.
Ο λόγος για το Luxe Liquid Lip, Velvet Matte από Bobbi Brown στην απόχρωση Double Bare 1.
Ένα κραγιόν που έχω πάντα μαζί μου στην τσάντα μου, για τις στιγμές που θέλω να δώσω ένταση στα χείλη μου, σε φυσικούς τόνους.

Τέλος κανένα look δεν είναι ολοκληρωμένο, χωρίς άρωμα. Το νέο άρωμα Beautiful Belle από την Estee Lauder είναι το άρωμα που θα αγαπήσετε και εσείς από την πρώτη δοκιμή.
Ένα άρωμα με γλυκές νότες, που διατηρείται αναλλοίωτο με μερικούς μόνο ψεκασμούς. Ένα άρωμα με προσωπικότητα για γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν τη γοητεία που κρύβουν μέσα τους.


Το Beautiful Belle είναι η ιδανική επιλογή. Το ψέκασα στο λαιμό μου, στα χέρια μου αλλά και στα μαλλιά μου-είναι ένα σημείο που προσωπικά εφαρμόζω πάντα το άρωμά μου-και έφυγα για να ξεκινήσω τη μέρα μου γεμάτη αυτοπεποίθηση και λάμψη!