Ο Eλληνας Make up Ambassador της Shiseido Γρηγόρης Πυρπύλης βλέπει πέρα από τα trends | 0 bovary.gr
Ο Eλληνας Make up Ambassador της Shiseido Γρηγόρης Πυρπύλης βλέπει πέρα από τα trends | 0 bovary.gr
ΒΕΑUTY DIARIES

Ο Eλληνας Make up Ambassador της Shiseido Γρηγόρης Πυρπύλης βλέπει πέρα από τα trends


Ολοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ταλαντούχο και παθιασμένο νέο makeup ambassador της Shiseido, σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Ο Γιώργος Πυρπύλης περιφέρεται στα παρασκήνια μόδας και κυκλοφορεί σε μικρά και μεγάλα γραφεία του μπιουτόκοσμου, σκορπώντας μια απαράμιλλη λάμψη και προσφέροντας απλά μυστικά για αληθινή ομορφιά.

Γι’ αυτή την ομορφιά, που δεν σηκώνει κανόνες και δεν ψάχνει τα trends, αλλά είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend παγκοσμίως. 

O δικός μας Γρηγόρης Πυρπύλης μιλάει στις καρδιές μας: «Κάθε γυναίκα είναι όμορφη όταν της αρέσει αυτό που φοράει πάνω της. Κανένα trend δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις υπέροχα, αν δεν λάμπεις υιοθετώντας  το!

Αν σ’ αρέσει να συνδυάσεις κόκκινο κραγιόν με έντονα μάτια, κάνε το! Αν νιώθεις φανταστικά που φοράς αιλάινερ, μάσκαρα και μερικές στρώσεις από σκιές, κάνε το! Να αισθάνεσαι ωραία εσύ. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό λάμψης στο μακιγιάζ.

Δεν πιστεύω στα trends που ορίζουν οι άλλοι, αλλά πιστεύω στο trend του να αναδεικνύει αυτό που εσύ θες να είσαι κάθε φορά. Το μακιγιάζ είναι ένα συναισθηματικό παιχνίδι. Να το παίζεις με τους δικούς όρους», λέει με μια αδιανόητη διαφάνεια σε μάτια και ψυχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alexa getting ready for Miu Miu on vogue.com #gregorismakeup #miumiu #paris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregoris Pyrpylis (@gregoris__) στις 7 Οκτ, 2018 στις 2:12 πμ PDT

Διάβασε για τον Γρηγόρη Πυρπύλη και την τέχνη του μακιγιάζ στο beautydiaries