Festive Makeup Look/Shutterstock
Festive Makeup Look/Shutterstock
MAKEUP

Αυτή η μικρή πινελιά στο μακιγιάζ είναι απαραίτητη για το look στο ρεβεγιόν


Σε λίγες ώρες αποχαιρετάμε το 2018 και υποδεχόμαστε το 2019.

Το outfit που θα φορέσουμε είναι ήδη στην ντουλάπα μας, ενώ έχουμε φροντίσει και για τις λεπτομέρειες-κοσμήματα, παπούτσια, μαλλιά αλλά και μακιγιάζ. Η σημερινή ημέρα, ωστόσο, απαιτεί festive διάθεση και μπορούμε να την προσθέσουμε και στο μακιγιάζ μας.

Ανεξάρτητα από το μακιγιάζ που θα κάνετε, αν θα τονίσετε μάτια ή χείλη ή και τα δύο μέρη του προσώπου σας, σας προτείνουμε να δώσετε glam διάθεση στο μακιγιάζ σας με αυτή τη μικρή αλλά τόσο εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

Είστε έτοιμες λοιπόν να γίνει η αποκάλυψη;

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να ακολουθήσουν τα tips που προτείνουμε. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια θα αλλάξει ριζικά το μακιγιάζ σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μετατρέψετε τα χείλη σας σε...

Glitter Lips!

Αυτό είναι το look που θέλετε για να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά. Πάνω από το κραγιόν σας, προσθέστε με το δάχτυλό σας και με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις ελάχιστη σκιά που περιέχει glitter. Δε χρειάζεται να καλύψετε όλη την επιφάνεια των χειλιών σας. Αρκεί ελάχιστη σκιά στο κέντρο του άνω και του κάτω χείλους σας.

Δείτε πώς η Violette άλλαξε το μακιγιάζ της, με ελάχιστο glitter στα χείλη της.

Κάνετε σωστούς συνδυασμούς. Προσθέστε πορτοκαλί glitter στα κόκκινα χείλη σας, κόκκινο στα burgundy. Αν πάλι αγαπάτε τα nude lips μπορείτε να επιλέξετε όποιο glitter σας αρέσει.

Και αν δεν ξέρετε τι συνδυασμό να κάνετε, να σας πούμε ότι με ένα μικρό search στο instagram, με το ashtag #glitterlips θα ανακαλύψετε πολλές ιδέες για αντίστοιχο makeup look. 
 

Ξεχωρίσαμε τα nude χείλη που είδαμε με ασημί glitter αλλά και αστεράκια. Μία πρόταση μοντέρνα και αρκετά νεανική!

 

Φυσικά χείλη με χρυσό glitter/Shutterstock
Φυσικά χείλη με χρυσό glitter/Shutterstock

Είστε έτοιμοι να δώσετε festive διάθεση στο μακιγιάζ σας;

Και κάτι ακόμη...
Το πιο σημαντικό για τη σημερινή ημέρα είναι να χαμογελάτε. Είτε επιλέξετε το πιο εντυπωσιακό, festive makeup look ή το πιο απλό, φυσικό, άβαφο μην ξεχάσετε να χαμογελάτε. Μπείτε στο 2019 γεμάτη χαρά και αισιοδοξία και είναι σίγουρο ότι έτσι θα είναι και οι υπόλοιπες 365 ημέρες του χρόνου.

Καλή Χρονιά σε όλους!