Shutterstock
Shutterstock
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Αυτό το βερνίκι ταιριάζει απόλυτα στα κοντά νύχια


Όσο και αν αρέσουν σε κάποιες γυναίκες τα μακριά νύχια, δεν είναι εύκολο να τα αποκτήσουν.

Και η δυσκολία κρύβεται κυρίως στο πώς να διατηρήσεις το μήκος των νυχιών και όχι στο να τα αφήσεις να μεγαλώσουν. Οι καθημερινές δουλειές στο σπίτι, ο υπολογιστής, μία απρόσεχτη κίνηση πραγματικά υπάρχουν αρκετοί λόγοι που ένα νύχι μπορεί να σπάσει και αυτό αρκεί για να χαλάσει όλο το μανικιούρ.

Γι αυτό το λόγο αρκετές γυναίκες είτε επειδή δεν μπορούν ή επειδή δεν τους αρέσουν, προτιμούν τα κοντά νύχια.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι οι nail experts τονίζουν πως τα κοντά νύχια είναι κανόνας της υγιεινής.

Η δυσκολία με τα κοντά νύχια είναι ότι δεν ταιριάζουν όλα τα βερνίκια. Με άλλα λόγια ένα σκούρο χρώμα όπως κερασί ή βαθύ μπορντό δε θα δείξει εξίσου εντυπωσιακά σε κοντά νύχια, απαιτεί να έχουμε ένα Α μήκος.

Οι περισσότερες γυναίκες που δουλεύουν με υπολογιστή έχουν κοντά νύχια/Photo by Hey Beauti Magazine on Unsplash
Οι περισσότερες γυναίκες που δουλεύουν με υπολογιστή έχουν κοντά νύχια/Photo by Hey Beauti Magazine on Unsplash

Υπάρχει ωστόσο ένα χρώμα που είναι ιδανικό. Ο λόγος για τις αποχρώσεις του nude. Από το απαλό ροζ που δείχνει τα νύχια μας σα να είναι σχεδόν άβαφα, μέχρι το κλασσικό μπεζ οι συγκεκριμένες αποχρώσεις είναι ιδανικές για όσες γυναίκες έχουν κοντά νύχια.

Minimal, chic επιλογή που κάνει τα άκρα σας να δείχνουν καθαρά, περιποιημένα και που ταιριάζει σε καθημερινές αλλά και επίσημες εμφανίσεις.

Μανικιούρ σε white-nude απόχρωση/Photo by Tiko Giorgadze on Unsplash
Μανικιούρ σε white-nude απόχρωση/Photo by Tiko Giorgadze on Unsplash

Όσο κοντά και αν είναι τα νύχια σας, μην αμελείτε να τα περιποιείστε και να τους δίνετε το ιδανικό σχήμα, τετραγωνισμένα ή με στρογγυλεμένες γωνίες.

Αν θέλετε να πάτε το μανικιούρ σας ένα επίπεδο παραπάνω, μπορείτε να στολίσετε τα νύχια σας με glitter ή κάποια σχέδια με strass.


Νύχια διακοσμημένα με glitter./Photo by Daiga Ellaby on Unsplash

Ωστόσο και μόνο του ένα nude βερνίκι δίνει classy διάθεση στο μανικιούρ σας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι royals έχουν κοντά τα νύχια τους και τα βάφουν μόνο σε αυτή την απόχρωση.

Σίγουρα κάτι ξέρουν...