Φωτογραφία: Shutterstock/ DKSStyle
Φωτογραφία: Shutterstock/ DKSStyle
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Αυτό το βερνίκι ταιριάζει απόλυτα με τα ασημένια bangles


Tα bangles είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας γι αυτή τη σεζόν.

Υπάρχουν γυναίκες που προτιμούν τα χρυσά, άλλες τα ασημένια, ενώ δε λείπουν και εκείνες που κάνουν το σωστό mix and match. Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ θα πρωταγωνιστήσουν στα χέρια μας και τις επόμενες σεζόν, άνοιξη και καλοκαίρι.

Δε χρειάζεται να φοράμε πάρα πολλά, αρκούν 2-3 για να δημιουργήσουμε το ιδανικό στιλ. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε και με τα αγαπημένα μας μακραμέ και να μαγνητίσουμε τα βλέμματα όλων, στα χέρια μας.

Στο σημερινό άρθρο θα αναφερθούμε στα αγαπημένα, ασημένια bangles και μάλιστα θα τονίσουμε το βερνίκι που μπορούμε να επιλέξουμε για τα νύχια μας, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το στιλ που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Μοντέρνο, rock στιλ ιδανικό για όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μαύρα νύχια/Photo by Brooke Cagle on Unsplash
Μαύρα νύχια/Photo by Brooke Cagle on Unsplash

Ο λόγος για το αγαπημένο μαύρο βερνίκι, το οποίο επιλέγουμε κυρίως το χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι για να ξεφύγουμε από τις κλασσικές επιλογές.

Είναι sexy, μοντέρνο, έχει rock χαρακτήρα ενώ αναμφισβήτητα δείχνει τα νύχια μας περιποιημένα. Ταιριάζει απόλυτα με τα ασημένια αξερουάρ και μάλιστα ενισχύει το στιλ που θέλουμε να υιοθετήσουμε. Μπορούν να το επιλέξουν οι γυναίκες με κοντά νύχια αλλά και όσες προτιμούν τα πιο μακριά.

Είναι ένα βερνίκι ιδανικό για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις, το οποίο ωστόσο δεν μπορούμε να αφήσουμε για πολλές ημέρες, καθώς όταν μακραίνουν τα νύχια μας η διαφορά είναι έντονη. 

Αν το μαύρο βερνίκι δεν είναι μία από τις αγαπημένες σας επιλογές, μπορείτε να επιλέξετε γενικότερα ένα σκούρο χρώμα για τα νύχια σας. Μπλε, γκρι, burgundy είναι κάποιες από τις επιλογές που έχετε. 

Επιπλέον μπορείτε να πείτε ναι και στα σκούρα, μεταλλικά χρώματα. Είναι μία εξίσου μοντέρνα επιλογή που θα απογειώσει το στιλ σας, με τα ασημένια bangles!

Μπλε μεταλλικά νύχια/Photo by Tom Grimbert on Unsplash
Μπλε μεταλλικά νύχια/Photo by Tom Grimbert on Unsplash