Είσαι άυπνη; Τιπς για να δείχνεις φρέσκια όλη μέρα!  | 0 bovary.gr
Είσαι άυπνη; Τιπς για να δείχνεις φρέσκια όλη μέρα! | 0 bovary.gr
ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΙΑ

Είσαι άυπνη; Τιπς για να δείχνεις φρέσκια όλη μέρα!


Έχεις κοιμηθεί ελάχιστες ώρες είτε λόγω αυπνίας είτε λόγω διασκέδασης ή δουλειας, αλλά οι υποχρεώσεις της επόμενης μέρας σε καλούν. Η όψη σου δείχνει κουρασμένη, κρατάς τα μάτια σου ανοιχτά με προσπάθεια.

Υπάρχουν τρόποι να δείξεις φρέσκια, γεμάτη ενέργεια ακόμα κι αν καταβάθος περιμένεις την ώρα που θα ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου. Τα μυστικά αυτά κρύβονται στη διατροφή, στο μακιγιάζ και στην εμφάνισή σου.

Πιες πολύ νερό: Αμέσως θα νιώσεις αναζωογονημένη. Το νερό δίνει ενέργεια, θα “ξυπνήσει” τον οργανισμό σου. Έχε μαζί σου ένα μεγάλο μπουκάλι νερού και πίνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ενυδάτωση με τα απαραίτητα καλλυντικά: Πλύνε το πρόσωπό σου με κρύο νερό και μην ξεχάσεις να βάλεις την ενυδατική κρέμα σου και την κρέμα ματιών σου.

 

Προσοχή στο μακιγιάζ: Αν θεωρείς ότι με το να βαφτείς πολύ θα κρύψεις τα σημάδια της αυπνίας, κάνεις λάθος. Βάλε ρουζ, conciler ( που φωτίζει και καλύπτει) και λίγο λευκό μολύβι στην εσωτερικό του ματιού που δίνει φως και λάμψη. Μην κάνεις το λάθος να βάψεις έντονα τα μάτια σου, θα δείξεις ακόμα πιο κουρασμένη.

Φάε φρούτα και λαχανικά: Χρειάζεσαι ενέργεια, η οποία καλό θα ήταν να μην έρθει από τροφές πλούσιες σε λιπαρά που θα σε επιβαρύνουν (όταν έχουμε κοιμηθεί λίγο, πεινάμε περισσότερο κατά την διάρκεια της ημέρας, θα το έχεις παρατηρήσει), αλλά από τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες. Tροφές με αλεύρι και ζάχαρη μπορεί να μειώσουν την ενέργειά σου.

 

 

 

Φόρα χρώματα και αγαπημένα σου κοσμήματα: Όχι μόνο θα σου φτιάξουν την διάθεση αλλά θα “κρύψουν” την κούραση μιας και θα τραβήξουν την προσοχή από το κουρασμένο σου πρόσωπο.