Street Style/Shutterstock
Street Style/Shutterstock
EASY HAIRSTYLE

Το εύκολο χτένισμα που μας δείχνει πάντα κομψές και περιποιημένες


Δεν έχουμε πάντα χρόνο αλλά και διάθεση να περιποιηθούμε ιδιαίτερα τα μαλλιά μας.

Βλέπετε ένα ίσιωμα ή ακόμα και χαλαρές μπούκλες απαιτούν τουλάχιστον 20 λεπτά από εμάς -να καθόμαστε μπροστά από έναν καθρέφτη και να δουλεύουμε τούφα-τούφα τα μαλλιά μας.

Υπάρχουν και πιο εύκολες λύσεις, απλά και εντυπωσιακά χτενίσματα που γίνονται μέσα σε 5 λεπτά και μας δείχνουν περιποιημένες και κομψές.

Η μόνη προϋπόθεση είναι να μην έχουμε κοντά μαλλιά. Ιδανικά, θέλουμε το μάκρος να φτάνει τουλάχιστον στο ύψος των ώμων και να μην έχουμε έντονα φιλαρίσματα.

Για το συγκεκριμένο hairlook, σας προτείνουμε να μην είναι απόλυτα στιλιζαρισμένο. Όσο πιο ελεύθερα και -επιμελώς- ατημέλητα είναι τα μαλλιά σας, τόσο πιο sexy και εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, αν απαιτείται να έχετε πιο preppy style, θα χρειαστείτε κάποιο προϊόν για να σταθεροποιήσετε τις τούφες και να μην πέφτουν στο πρόσωπό σας.

Πλεξίδα/Shutterstock
Πλεξίδα/Shutterstock

Η πρότασή μας, λοιπόν, είναι η κλασική, αγαπημένη πλεξίδα.

Υπάρχουν ελάχιστες γυναίκες που δε γνωρίζουν πώς να κάνουν πλεξίδα τα μαλλιά τους, -ωστόσο, για να σας βοηθήσουμε-, εντοπίσαμε ένα tutorial στο youtube.

Δείτε τα βήματα και αντιγράψτε τις κινήσεις για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορείτε να το κάνετε σε στεγνά αλλά και υγρά μαλλιά.

Μπορείτε να αφήσετε μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σας ή μπορείτε -πριν ξεκινήσετε- να χτενίσετε καλά τα μαλλιά σας και να εφαρμόσετε κάποιο gel για να τα σταθεροποιήσετε.

Είναι ένα χτένισμα ιδανικό για το office look, για την βραδινή έξοδο -αλλά και για επίσημα καλέσματα-, ιδιαίτερα την άνοιξη και το καλοκαίρι που θέλουμε πιο ανάλαφρο στιλ.

Μπορείτε, ακόμα, να κάνετε πιο εντυπωσιακό το συγκεκριμένο hairstyle, επιλέγοντας το κατάλληλο αξεσουάρ μαλλιών.

Τα hair clips είναι μία από τις πιο δυνατές προτάσεις της σεζόν: εσείς, λοιπόν, αφού κάνετε την πλεξίδα μπορείτε να τοποθετήσετε αξεσουάρ μαλλιών στις άκρες ή ακόμα και μία στέκα για να κρατήσετε τις αφέλειες ή την φράντζα σας.

Τις ημέρες, λοιπόν, που δεν έχετε χρόνο και όρεξη να ασχοληθείτε με τα μαλλιά σας ή που απλά θέλετε ένα ιδιαίτερο updo, πείτε ναι στην κλασική πλεξίδα. Είναι ένα απίστευτα chic χτένισμα που θα απογειώσει την εμφάνισή σας!

Η διάσημη makeup artist, Violette, επιλέγει στην καθημερινότητά της, την ατημέλητη πλεξίδα. Μάλιστα, η ίδια για να κάνει σπαστά τα μαλλιά της, τα πλέκει για μερικά λεπτά, τα στεγνώνει και στη συνέχεια, τα αφήνει ελεύθερα να έχουν αυτή την κυματιστή κίνηση.

Δείτε στο video που ακολουθεί πώς η ίδια μάς δείχνει πόσο εύκολα μπορεί να κάνει την πλεξίδα της αλλά και πόσο sexy είναι τα κυματιστά μαλλιά της, όταν τα λύνει!

Διαβάστε ακόμη:  Πώς να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν τις πρωινές ώρες, ώστε να δείχνει sexy και καθόλου too much
Διαβάστε ακόμη:  Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πιο sexy με αφέλειες