Unsplash/Christopher Campbell
Unsplash/Christopher Campbell
NATURAL MAKEUP

Ένα φανταστικό 2 σε 1 προϊόν που θα λατρέψουν όσες αποφεύγουν το έντονο μακιγιάζ


Είναι πολλές οι γυναίκες που αποφεύγουν το έντονο μακιγιάζ στην καθημερινότητά τους.

Αυτό είναι κάτι που ανακάλυψα πρόσφατα, καθώς ξεκίνησα να παρατηρώ με προσοχή τα πρόσωπα των γυναικών που έχω γύρω μου. Αρκετές γυναίκες ιδιαίτερα στα πρωινά τους looks, αποφεύγουν τη βάση και χρησιμοποιούν απλά ένα κραγιόν και ελάχιστη μάσκαρα για να αναδείξουν τα δύο βασικά σημεία στο πρόσωπό τους.

Μία από αυτές είμαι και εγώ. Κάθε πρωί εφαρμόζω αφού καθαρίσω το πρόσωπό μου, εφαρμόζω την ενυδατική και την αντηλιακή και ασχολούμαι μόλις 2 λεπτά για να κάνω ένα εύκολο και απλό makeup look.

Συγκεκριμένα εφαρμόζω ελάχιστο concealer αν οι κύκλοι μου είναι έντονοι ή θέλω απλά να καλύψω ένα σπυράκι, δίνω λίγο χρώμα στα χείλη μου και τονίζω τα μάτια μου με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφάρων.

Πρόσφατα ανακάλυψα ένα προϊόν το οποίο έκανε ακόμη πιο εύκολο και λαμπερό το πρωινό μου μακιγιάζ.

 

Φούξια χείλη και ροζ μήλα/Shutterstock
Φούξια χείλη και ροζ μήλα/Shutterstock

Ένα προϊόν 2 σε 1 που διατηρεί το φυσικό στιλ που επιθυμώ και δίνει χρώμα στα χείλη αλλά και στα ζυγωματικά μου.

Ο λόγος για το lip and cheek καλλυντικό που έχω πάντα μαζί μου στην τσάντα μου. Αρκεί να σας πω ότι μετά την αντηλιακή, το χρησιμοποιώ με τα δάχτυλά μου σε χείλη, μήλα και δίνω χρώμα στο πρόσωπό μου.

Προσωπικά ως καστανή έχω επιλέξει μία απαλή κοραλί απόχρωση. Ταιριάζει απόλυτα στη σταρένια επιδερμίδα μου και το χρώμα των μαλλιών μου, ενώ μου χαρίζει μία απίστευτη φρεσκάδα. Πλέον δείχνω πιο περιποιημένη, fresh and healthy κάθε πρωί.

Παρακάτω έχω επιλέξει κάποια lip and cheek προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά και μπορείτε να τα δοκιμάσετε. Σας προκαλώ να τα εφαρμόσετε μία φορά και θα δείτε ότι δε θα πηγαίνετε πουθενά χωρίς το συγκεκριμένο προϊόν.

Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που θέλουμε ακόμα πιο φυσικό αλλά λαμπερό look, θα μας είναι πιο χρήσιμο και θα το χρησιμοποιούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.


Dr.PAWPAW Tinted Ultimate Red Balm


Bobbi Brown, Pot Rouge for Lips & Cheeks


MAC Cosmetics Casual Colour Lip & Cheek Colour in Secret Admirer


Soleil de la Mer Lip & Cheek Glow

Διαβάστε ακόμη: Κάνω εδώ και ένα μήνα απολέπιση στα χείλη μου και αυτό είναι το αποτέλεσμα
Διαβάστε ακόμη: Υπάρχει τρόπος να μην λερωθείς ποτέ ξανά από μάσκαρα ή μολύβι

 

Ακολουθήστε το Bovary.gr στο Instagram