H fashion blogger Rocky Barnes. Φωτογραφία: Splash Images
H fashion blogger Rocky Barnes. Φωτογραφία: Splash Images
BANGS

Πώς θα κάνεις τις αφέλειες να δείχνουν πάντα stylish -Τips για αρχάριες


Έχουν γαλλικό αέρα, είναι στιλάτες, είναι ένα από τα hairtrends που πρωταγωνιστεί τα τελευταία τρία χρόνια, ωστόσο απαιτούν και την προσοχή μας για να είναι πάντα εντυπωσιακές.

Ο λόγος για τις αφέλειες, ανεξάρτητα από το μήκος και το στιλ τους, τα tips που ακολουθούν είναι χρήσιμα για όλες τις γυναίκες που επιλέγουν το συγκεκριμένο hairlook.

Πόσο συχνά πρέπει να τις κουρεύουμε, πώς μπορούμε να τις χτενίζουμε για να μη φαίνεται επιτηδευμένο το look, για ποιο λόγο λαδώνουν συχνά και πώς μπορούμε να το αποτρέψουμε αυτό, τέλος, πρέπει να χρησιμοποιούμε συγκεκριμένα προϊόντα μαλλιών;

Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που έχουν οι γυναίκες με αφέλειες.

Για να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητά σας και οι αφέλειές σας να είναι super stylish -καλύτερες και από αυτές που έχουν οι Γαλλίδες- ακολουθήστε πιστά τα tips παρακάτω και θα δείτε ότι τελικά δεν είναι δύσκολο να έχετε αφέλειες!

Ξεκινάμε με το hairstyle και θα σας πούμε ότι αρκετές διάσημες γυναίκες με αφέλειες, τονίζουν ότι δεν χρησιμοποιούν βούρτσα για να δώσουν κίνηση στο χτένισμά τους. Συγκεκριμένα δύο αγαπημένα fashion icons η Caroline de Maigret και η Violette αναφέρουν ότι απλά στεγνώνουν τις αφέλειές τους μετά το μπάνιο και δίνουν το στιλ που επιθυμούν χρησιμοποιώντας απλά τα χέρια τους. Ένα προϊόν styling για να δώσει την επιθυμητή υφή, ίσως είναι απαραίτητο.

Οι αφέλειες είναι πιο stylish όταν είναι ανέμελες και όχι απόλυτα στιλιζαρισμένες. Το look είναι πιο sexy και εντυπωσιακό με αυτό τον τρόπο.

Caroline de Maigret/AP Photo/Michel Euler
Caroline de Maigret/AP Photo/Michel Euler

Το dry shampoo ίσως είναι ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα μαλλιών για τις γυναίκες που έχουν αφέλειες. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν αφαιρεί μόνο τη λιπαρότητα από τα μαλλιά, επιπλέον δίνει όγκο και κάνει πιο άγρια την υφή. Για να πετύχετε το μη στιλιζαρισμένο, πιο sexy look δοκιμάστε να τις ψεκάσετε ελαφρώς.

Επιπλέον είναι απαραίτητο κάθε φορά που περιποιείστε το πρόσωπό σας, να πιάνετε τις αφέλειές σας ψηλά με ένα κλάμερ ή να φοράτε μία κορδέλα. Όταν είστε σίγουρες ότι το προϊόν έχει απορροφηθεί εντελώς από το πρόσωπό σας, τότε μόνο τις αφήνετε ελεύθερες, διαφορετικά θα είναι μόνιμα λαδωμένες.

H makeup artist Violette με τις χαρακτηριστικές μακριές αφέλειές της.

Αν το προϊόν που χρησιμοποιείτε είναι αρκετά λιπαρό, ταμπονάρετε με καθαρή πετσέτα το μέτωπό σας και αφήστε ελεύθερες τις αφέλειές σας.

Τέλος επειδή τα μαλλιά μακραίνουν πολύ γρήγορα και κάποιες φορές είναι δύσκολο να πηγαίνουμε στον κομμωτή μας, υπάρχει τρόπος να κουρέψουμε ελαφρώς τις άκρες ακόμα και από τις αφέλειές μας.

Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές. Κάθε φορά να κόβουμε ελάχιστα από το μήκος τους, σε μικρές τούφες και να τσεκάρουμε στον καθρέφτη, ενώ είναι απαραίτητο να ακολουθούμε τη γραμμή που έχει δώσει ο κομμωτής μας.

Για τις αφέλειές συγκεκριμένα, το tutorial της Violette θα σας βοηθήσει τρομερά!

Διαβάστε ακόμη:

Αποκαλύφθηκε το απόλυτο ανοιξιάτικο trend στο μανικιούρ και το πεντικιούρ!

Η πιο δυνατή τάση στο hairstyle, στη Γαλλία, είναι τα λευκά μαλλιά και είναι πραγματικά super stylish