Shutterstock
Shutterstock
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η μάσκα προσώπου είναι πιο must από ποτέ αυτή την περίοδο


Ο ήλιος έχει δώσει αυτό το bronze style στο πρόσωπό μας.

Δε χρειαζόμαστε έντονο μακιγιάζ: ελάχιστο bronzer, μάσκαρα και ένα εντυπωσιακό κραγιόν αρκούν ακόμη και για τις επίσημες εμφανίσεις μας.

Σαφώς, δεν ξεχνάμε να περιποιούμαστε το πρόσωπό μας. Το αντηλιακό το χρειαζόμαστε όλο το χρόνο, όμως, το καλοκαίρι είναι αναγκαίο. Η ενυδατική κι ένα καλό καθαριστικό είναι τα δύο προϊόντα που χρησιμοποιούμε πρωί και βράδυ. Eνα καλό απολεπιστικό και μία μάσκα προσώπου είναι δύο προϊόντα που θα κάνουν τη διαφορά.

Λόγω της ηλιοθεραπείας είναι απαραίτητο να ενισχύσουμε την ενυδάτωση του προσώπου μας. Όσο ισχυρή και αν είναι η κρέμα μας, αυτό το boost υγρασίας που χρειαζόμαστε μπορεί να μας το χαρίσει η μάσκα. Για να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, μπορούμε πριν να κάνουμε απολέπιση με ένα ήπιο προϊόν, για να μην ξεφλουδίσουμε.

Αν, λοιπόν, δεν έχεις στο νεσεσέρ σου μάσκα προσώπου κι αν αναρωτιέσαι ποια να επιλέξεις, ρίξε μια ματιά στα προϊόντα που ακολουθούν και κάνε άμεσα την αγορά σου!


Origins, Clear Improvement Active Charcoal Mask: Μία μοναδική πούδρα καθαρισμού που ενεργοποιείται με το νερό και μεταμορφώνεται σε απαλό αφρό που καθαρίζει σε βάθος, αποτοξινώνει την επιδερμίδα, καταπολεμά τη θαμπή όψη και αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή.


Sephora, The Mud Mask: Μια μάσκα με φύλλα δύο τεμαχίων που έχει εμπλουτιστεί με μια σύνθεση λάσπης από μεταλλικά στοιχεία για ματ αποτέλεσμα, εξισορρόπηση και αναπλήρωσης των μεταλλικών στοιχείων της επιδερμίδας.


Clinique, Moisture Surge Overnight Mask: Αυτή η μάσκα νύχτας με την κρεμώδη υφή ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και βοηθά στην αποκατάσταση του προστατευτικού φραγμού υγρασίας του.

Pixi, T-Zone Peel-Off Mask with Avocado & Green Tea: Η αποτοξινωτική μάσκα απολέπισης απομακρύνει τους ρύπους και αφαιρεί το έλαιο για να αποκαλύψει άμεσα αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα χρώματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στο makeup style τους επόμενους μήνες

Απολέπιση-Αποτρίχωση: Τι πρέπει να προσέχουμε σε αυτές τις skincare συνήθειες τους καλοκαιρινούς μήνες