Μανικιούρ σε κόκκινη απόχρωση/Photo by Daiga Ellaby on Unsplash
Μανικιούρ σε κόκκινη απόχρωση/Photo by Daiga Ellaby on Unsplash
MANI/PEDI

Το αναπάντεχο χρώμα νυχιών που χαρίζει sexy, εντυπωσιακό στιλ αυτή την εποχή


Οι nude αποχρώσεις αποτελούν top trend αυτή την εποχή. Τόσο στα ρούχα, όσο και στα παπούτσια και τα νύχια μας.

Ημιδιάφανα βερνίκια αλλά και το κλασσικό μπεζ χαρίζουν chic and classic διάθεση στα άκρα, και συνδυάζονται άψογα με τα τελευταία καλοκαιρινά λουκ. Το τέλος του Αυγούστου ωστόσο θα μας βρει με νέα διάθεση και όρεξη για μεγάλες αλλαγές. Γι' αυτό και λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι, τολμάμε να δοκιμάσουμε ένα νέα απροσδόκητα χρώματα, με σέξι χαρακτήρα.

Στα βερνίκια ξεφεύγουμε από τα έντονα, φλούο και καλοκαιρινά χρώματα και επιλέγουμε πιο σκούρες αποχρώσεις. Τα σκούρα χρώματα είναι must και τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδιαίτερα για το πεντικιούρ. Είναι λάθος να επιλέγουμε μόνο ανοιχτές αποχρώσεις-έντονο κόκκινο, πορτοκαλί, φούξια- ή nude βερνίκια το καλοκαίρι. Τα σκούρα -ακόμα και το μαύρο- είναι super sexy και εντυπωσιακά.

Η απόχρωση που δίνει ένα ιδιαίτερα σέξι λουκ, δεν είναι άλλη από το σκούρο μωβ.

Νύχια σε μωβ απόχρωση/instagram @essie

Το σκούρο μωβ είναι ένα βερνίκι που ταιριάζει τόσο σε λευκές, σταρένιες επιδερμίδες όσο και στις πιο σκούρες, μαυρισμένες.

Sexy, μοντέρνο χρώμα που ταιριάζει τόσο στο νεανικό στιλ, όσο και σε γυναίκες που αγαπούν και επιλέγουν το πιο αυστηρό, κλασσικό. Αν σας φαίνεται υπερβολικό για τα νύχια των χεριών σας, μπορείτε να το επιλέξετε για τα πόδια και να το συνδυάσετε με ένα nude μανικιούρ.

Νύχια σε burgundy απόχρωση/Photo by Kris Atomic on Unsplash
Νύχια σε burgundy απόχρωση/Photo by Kris Atomic on Unsplash

Αποφύγετε τα μακριά μήκη και προτιμήστε κοντά νύχια σε τετραγωνισμένο ή οβάλ σχήμα. Τα σκούρα και γενικότερα τα έντονα βερνίκια δείχνουν καλύτερα στα κοντά νύχια, ενώ τα ημιδιάφανα, nude ταιριάζουν σε όλα.

Το σκούρο μωβ είναι ένα χρώμα που θα το δούμε να πρωταγωνιστεί το φθινόπωρο. Άλλωστε οι burgundy αποχρώσεις είναι all time classic και κάθε χρόνο τις επιλέγουμε για το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ.

Διαβάστε ακόμη:

Το soft makeup look είναι αυτό που ταιριάζει απόλυτα στην εποχή -Και φέρει την υπογραφή του οίκου Chanel