shutterstock.com
shutterstock.com
ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ

Καστορέλαιο: Το μυστικό της φύσης για πλούσιες βλεφαρίδες


Συχνά ζηλεύεις τις μεγάλες και πυκνές βλεφαρίδες των σταρ, όπως αυτές της Beyonce ή της Jennifer Lopez.

Βέβαια αυτές μπορεί να μην είναι φυσικές αλλά ένα τεχνητό αποτέλεσμα που είτε δημιούργησαν οι ίδιες φορώντας ψεύτικες βλεφαρίδες του εμπορίου, είτε αποτέλεσμα της πρωτοποριακής μεθόδου του eyelash extensions, που τοποθετούνται συνήθως one by one.

Παρόλα αυτά, εμείς σου προτείνουμε την νούμερο 1 λύση για να δυναμώσεις ξανά τις δικές σου βλεφαρίδες, με έναν πολύ οικονομικό και εύκολο τρόπο.

Κι αν θεωρείς την περιποίηση του περιττή, σκέψου απλά ότι οι βλεφαρίδες έχουν την τάση να εξασθενούν μέρα με τη μέρα και να πέφτουν εξαιτίας της σκληρής μεταχείρισης που ασκούμε κατά την εφαρμογή των προϊόντων.

Το καστορέλαιο, το φυτικό έλαιο που παράγεται από το φυτό Ρίκινος ο Κοινός, είναι συστατικό πολλών καλλυντικών και ένα από τα πιο αγαπημένα μου beauty έλαια, για την περιποίηση των βλεφαρίδων μου.

Βεβαιώσου αρχικά ότι δεν έχεις αλλεργία σε αυτό κι έπειτα ακολούθησε το tip:

  • Καθάρισε πολύ καλά ένα παλιό βουρτσάκι από μάσκαρα και βούτηξε το στο μπουκαλάκι με το καστορέλαιο. Έπειτα, πέρασε το από τις βλεφαρίδες, όπως ακριβώς θα έκανες με τη μάσκαρα. Επειδή πρόκειται για έλαιο, καλύτερη ώρα εφαρμογής είναι το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο. Το καστορέλαιο αναδομεί και τρέφει τις τρίχες όσο κοιμάσαι. Ξέπλυνε το πρόσωπο σου το επόμενο πρωί.