shutterstock.com
shutterstock.com
BEAUTY SECRETS

4 μυστικά ομορφιάς από τον μακιγιέρ της Μπέλα Χαντίντ


Μπορεί να μην έχετε καμία απολύτως ιδέα για το τι εστί Vincent Oquendo – ακόμα τουλάχιστον- αλλά σίγουρα έχετε θαυμάσει κατά καιρούς κομμάτι της δουλειάς του επάνω σε εκθαμβωτικά όμορφες γυναίκες του star system όπως η Μπέλα Χαντίντ με την πορσελάνινη επιδερμίδα ή η λαμπερή Ολίβια Κούλπο.

Ο εν λόγω κύριος είναι ο guru makeup artist στο όνομα του οποίου ορκίζονται οι διάσημες του Χόλιγουντ και αναλαμβάνει την εξωτερική τους εικόνα και περιποίηση στις πιο σημαντικές τους εμφανίσεις.

Motto του μακιγιέρ είναι η λαμπερή, υγιής και καθαρή επιδερμίδα, που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα και εμείς αναζητήσαμε μερικά πολύτιμα μυστικά που ακολουθεί πιστά για να πετύχει ένα εντυπωσιακό και φυσικό αποτέλεσμα.

 

 

  • Ο Vincent Oquendo τάσσεται υπέρ μιας «ζεστής» απόχρωσης στην επιδερμίδα, για το λόγο αυτό προτιμάει πάντοτε ένα foundation που ο τόνος του είναι πιο σκούρος από το φυσικό, κάτι που θεωρεί ιδανικό για βραδινές εξόδους ή στην περίπτωση των μοντέλων, για τις red carpet εμφανίσεις.
  • Το foundation πρέπει να εφαρμόζεται στην επιδερμίδα πάντοτε με ένα σφουγγάρι για blending , ώστε να μην αφήνει σημάδια, να απλώνεται ομοιόμορφα και να μην συσσωρεύεται ποσότητα σε ορισμένα σημεία.
  • Το κοντούρ στο μέτωπο είναι το τρικ που κάνει το πρόσωπο των μοντέλων αψεγάδιαστο στις φωτογραφίες. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η τεχνική των αντιθέσεων δίνει το απαραίτητο βάθος στο σημείο του μετώπου και κάνει το πρόσωπο πιο ενδιαφέρον και σαγηνευτικό.
  • Μια από τις τάσεις που ο ίδιος απεχθάνεται είναι τα υπερβολικά βαμμένα φρύδια, αφού προτιμάει να γεμίζει τα κενά με μια σκιά και να τα χτενίζει με το ειδικό χτενάκι ώστε να παραμένουν περιποιημένα.