shutterstock
shutterstock
DIY ΣΕΡΟΥΜ

Θαυματουργό σέρουμ για πλούσιες βλεφαρίδες


Οι τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ θέλουν τις γυναίκες αμακιγιάριστες. Το natural look, αυτό που δίνει δηλαδή ένα φυσικό αποτέλεσμα στην εικόνα του προσώπου, απαιτεί αψεγάδιαστη και νεανική επιδερμίδα, ενώ δίνει έμφαση σε ένα κυρίως χαρακτηριστικό, τα μάτια.

Αισθησιακά και θηλυκά, μιλούν κι εκφράζονται από μόνα τους, χωρίς να λέτε ούτε μια λέξη. Μια τους κίνηση μαρτυρά τις προθέσεις σας και τα αισθήματα σας.

Πώς όμως θα τα κάνετε ακόμα πιο έντονα και σαγηνευτικά;

Η απάντηση βρίσκεται στις μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες, οι οποίες θα πρέπει να είναι εξίσου φυσικές και όχι αποτέλεσμα μεθόδων όπως τα εξτένσιονς και τώρα μπορείτε να τις αποκτήσετε, φτιάχνοντας ένα θαυματουργό σέρουμ για την περιποίηση τους, το οποίο βασίζεται σε τρία φυσικά συστατικά, το καστορέλαιο, τη βιταμίνη Ε και το αμυγδαλέλαιο.

Διαβάστε τις ιδιότητες τους, ακολουθήστε τις οδηγίες για τη δημιουργία του σέρουμ και επωφεληθείτε από τα άμεσα αποτελέσματα.

Καστορέλαιο

Πρόκειται για το φυτικό έλαιο που παράγεται από το φυτό Ρίκινος ο Κοινός και αποτελεί συστατικό πολλών καλλυντικών. Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Omega-9 λιπαρά οξέα και γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. θεωρείται επίσης ως ένα από τα καταλληλότερα έλαια για τον βαθύ καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας. Δυναμώνει και ενισχύει τις βλεφαρίδες δίνοντας τους ξανά ζωή και κάνοντας τες πιο μακριές και λαμπερές.

Βιταμίνη Ε

Τη λένε και βιταμίνη της ομορφιάς, γιατί έχει πολλαπλούς ρόλους στη φροντίδα και την περιποίηση. Θα τη βρείτε στα φαρμακεία σε μορφή κάψουλας, την οποία τη σπάτε για να τη χρησιμοποιήσετε. Δυναμώνει τους θύλακες της τρίχας και ενισχύει την υγιή της ανάπτυξη. Η ενυδατική της δράση κάνει την επιδερμίδα απαλή στο λεπτό. Ως προς τις βλεφαρίδες τις δυναμώνει και αποτρέπει την πτώση τους, άρα και την αραίωση τους.

Αμυγδαλέλαιο

Χαρίζει στην επιδερμίδα υγεία και λάμψη. Μειώνει τους μαύρους κύκλους. Καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης, αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων, αποτρέπει την ψαλίδα στα μαλλιά ενώ παράλληλα τα κάνει πιο υγιή και λαμπερά . Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και επανορθώνει τη ζημιά στα σκασμένα χείλη, αντιμετωπίζοντας την ξηρότητα. Θρέφει τις βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να μοιάζουν πιο πλούσιες και πιο δυνατές.

Για το σέρουμ θα χρειαστείτε:

  • 1 κουταλάκι του γλυκού καστορέλαιο
  • Μισό κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο
  • Δύο κάψουλες βιταμίνη Ε
  • Ενα μικρό καθαρό βαζάκι

Πώς θα το φτιάξετε:

Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στο καθαρό βαζάκι και ανακατέψτε τα. Βάλτε μια σταγόνα από το σέρουμ στο χέρι σας και εφαρμόστε τη στις βλεφαρίδες με μια μπατονέτα. Προτιμήστε να κάνετε αυτή τη θεραπεία το βράδυ, πριν από τον ύπνο, ώστε τα έλαια να δράσουν όλες τις ώρες που εσείς ξεκουράζεστε. Πλύνετε το πρόσωπο σας πολύ καλά το επόμενο πρωί και δείτε τη διαφορά σε μικρό χρονικό διάστημα.