APIMAGES
APIMAGES
ΑΨΟΓΟ ΒΛΕΜΜΑ

Εξαφάνισε τη λιπαρότητα πάνω από τα μάτια -Ποτέ ξανά γυαλάδες στη σκιά


Μπορεί τελευταία το natural look να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην καθημερινή σας περιποίηση και να έχει υιοθετηθεί ως τάση στο χώρο της ομορφιάς, όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την απίστευτη γοητεία του smokey -eye, που κάνει το βλέμμα πιο θηλυκό από ποτέ χαρίζοντας του παράλληλα μια δόση μυστηρίου.

Είτε στην πιο «ελαφριά» εκδοχή του κατά το πρωινό μακιγιάζ, είτε στην πιο dark του πλευρά κατά τις βραδινές εξόδους, όλες έχουμε πειραματιστεί με αυτό, αλλά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να φεύγουμε με το τέλειο smokey μακιγιάζ από το σπίτι και αυτό στην πορεία να αλλοιώνεται και σχεδόν να εξαφανίζεται.

Ο ένοχος; Η λιπαρότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή των ματιών και πιο συγκεκριμένα, στο «καπάκι» τους ή αλλιώς στο άνω κινητό βλέφαρο που μπαίνει η μεγαλύτερη ποσότητα της σκιάς ή ακόμη το eyeliner ή το μολύβι ματιών.

Στην επιφάνειά του λοιπόν, είναι πιθανό να εμφανιστεί μια ανεπιθύμητη γυαλάδα, που μοιάζει με υγρό και κάνει κάθε προϊόν να «τρέχει» και να «σβήνει» σταδιακά, προκαλώντας μουτζούρες και χαλώντας τη συνολική όψη του προσώπου, αλλά και τη φρεσκάδα του.

Για να το αντιμετωπίσετε και να είστε πάντοτε στην εντέλεια, προτείνουμε να εφαρμόσετε ένα μικρό «κανόνα», που θα ελέγξει τη λιπαρότητα και θα σας βοηθήσει στη σταθεροποίηση των προϊόντων ομορφιάς που χρησιμοποιείτε σε αυτήν την περιοχή του προσώπου.

BEAUTY RULE

  • Η λιπαρότητα στο άνω κινητό βλέφαρο ξεκινά πολύ πριν εσείς αποφασίσετε το επόμενο μακιγιάζ των ματιών σας. Για το λόγο αυτό, πρωτεύοντα ρόλο παίζει ο πολύ καλός καθαρισμός του προσώπου συνολικά κάθε πρωί αλλά και πριν την εφαρμογή των προϊόντων γενικότερα, ο οποίος θα απομακρύνει τις βρομιές, τα υπολείμματα άλλων προϊόντων ακόμα και τα βακτήρια.
  • Επόμενο βήμα, είναι η χρήση μιας ενυδατικής κρέμας που θα φροντίσει την αναζωογόνηση, την ενυδάτωση και τη φρεσκάδα της περιοχής.
  • Συνεχίστε με το προϊόν «κλειδί» στο μακιγιάζ των ματιών, που δεν είναι άλλο από το primer, το οποίο απορροφάει τα έλαια και δημιουργεί την τέλεια βάση για το μακιγιάζ των ματιών, δίνοντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και αναδεικνύοντας τη δυναμική του χρώματος κάθε σκιάς.
  • Μόλις ολοκληρώσετε το μακιγιάζ των ματιών, χρησιμοποιήστε setting spray που χαρίζει διάρκεια και σταθερότητα.