shutterstock
shutterstock
17|09|2017 09:21
SHARE
ΦΥΣΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Το λαχανικό που λέγεται ότι βοηθάει τα φρύδια να μεγαλώσουν πιο γρήγορα


Θέλετε να αποκτήσετε πιο πυκνά και γεμάτα φρύδια, πιο γρήγορα; Το μυστικό ίσως να βρίσκεται στην κουζίνα σας.

Μέχρι σήμερα μπορεί να είχατε διαβάσει άρθρα με φυσικές μάσκες ή θεραπείες για να κάνετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν πιο γρήγορα. Με τα φρύδια όμως τι γίνεται; 

Δεδομένου ότι διανούουμε την περίοδο των πυκνών φρυδιών, όλες οι γυναίκες, αυτή τη στιγμή, κάνουν ο,τι περνάει από το χέρι και το νεσεσέρ τους για να μεγαλώσουν τα φρύδια τους και να τα κάνουν να δείχνουν πιο γεμάτα.

Εκτός από το να τα «γεμίσουμε» χρωματίζοντας τα με ένα μολύβι υπάρχει τρόπος να τα βοηθήσουμε να πυκνώσουν;  
 

Σύμφωνα με την Huda Katan, μια make up artist από το Ντουμπάι με περισσότερους από 21 εκ. followers στο Instagram, ένας εναλλακτικός τρόπος να μεγαλώσετε τα φρύδια σας είναι να τα τρίβετε καθημερινά με κρεμμύδι. 

Ναι σωστά διαβάσατε. Όπως ισχυρίζεται, το θείο που περιέχεται στο χυμό του κρεμμυδιού βοηθά την αναγέννηση των φρυδιών και κάνει την τρίχα πιο ανθεκτική, επιβεβαιώνοντας ότι αυτή η τακτική «δουλεύει». 

Κάτι είχαμε ακούσει ότι η ομορφιά θέλει θυσίες, αλλά το μέχρι που θα φτάσετε είναι στη δική σας διακριτική ευχέρεια. 

Αν αποφασίσετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε να φτιάξετε αυτη την εναλλακτική μάσκα, βάζοντας στο μίξερ ένα κρεμμύδι και εφαρμόζοντας το μείγμα που θα προκύψει στα φρύδια  σας, με ένα κομμάτι βαμβάκι, ταμποναριστά. Αφήστε το για 7-8 λεπτά και ξεβγάλτε. 

Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε να καλύψετε τα μάτια σας ώστε να τα προστατεύσετε από τυχόν «ζουμιά» που μπορεί να τρέξουν.