Shutterstock
Shutterstock
29|01|2018 15:40
SHARE
DINE ATHENS

Τον Φεβρουάριο «τρώμε έξω»! 100 εστιατόρια προσφέρουν ειδικό μενού για 11ημέρες


Κάτι ωραίο θα συμβεί στην πόλη τον Φεβρουάριο.

Η Αθήνα είναι γεμάτη προορισμούς. Τόσο ιστορικούς όσο και γευσιγνωσίας. Όλη η πόλη είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για περιπέτειες με αρώματα από τις κουζίνες του κόσμου.

Με υλικά τη φαντασία, το μεράκι, την ποιότητα των προϊόντων και την αγάπη για το φαγητό, οι Έλληνες (και όχι μόνο) σεφ, δημιουργούν την πιο ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Εστιατόρια της πόλης σε μυούν στην φιλοσοφία των γεύσεών τους και εγγυώνται απόλαυση στο πιάτο σου. Είσαι έτοιμη για γευστικές συγκινήσεις από αυτούς που ξέρουν καλά την μαγειρική τέχνη;

«1-11 Φεβρουαρίου: Τρώμε έξω!»: Ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με ένα σύνθημα αφιερωμένο στους λάτρεις του καλού φαγητού.

To 3ο Restaurant Week της Αθήνας είναι γεγονός! Dine Athens, με την υπογραφή της Alpha Bank.

Για 11 ημέρες, 100 εστιατόρια της πόλης φοράνε τα καλά τους και σε καλούν να τα γνωρίσεις από κοντά

Από 1 έως 11 Φεβρουαρίου 2018, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100  επιλεγμένα εστιατόρια, σε ειδικές τιμές.

Συγκεκριμένα θα προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα μενού τριών πιάτων στις προκαθορισμένες τιμές των 15€, 30€, 60€.

Επιλεγμένα εστιατόρια θα προσφέρουν και lunch menus δύο πιάτων, στις προκαθορισμένες τιμές των 15€ και 30€. Ειδικά για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank, θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% με τη χρήση της κάρτας τους.

Αν ήθελες λοιπόν έναν λόγο για να βγεις έξω, εμείς σου δίνουμε 100! Με διαφορετικά μενού για κάθε πορτοφόλι, έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις ethnic, fusion, ελληνική δημιουργική, gourmet, ή ό,τι κουζίνα τραβάει η όρεξή σου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin Γερμανός chef Thomas Bühner, με βαθμολογία 19/20 στον εξειδικευμένο στην υψηλή γαστρονομία γαλλικό οδηγό Gault&Millau, φιλοξενείται για δύο μόνο βραδιές στη Σπονδή, στις 10 και 11 Φεβρουαρίου.

Θα δημιουργήσει ένα ειδικό μενού 6 πιάτων, ενώ οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον chef από κοντά και να πάρουν μαζί τους το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. 

Επίσης, 20 τυχεροί, που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση μέσω ραδιοφωνικών διαγωνισμών, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία πρωτότυπη βραδιά οινογευσίας σε ένα από τα προγραμματισμένα Wine Masterclasses, που θα πραγματοποιηθούν στο εστιατόριο Scala Vinoteca στις 2 και 9 Φεβρουαρίου.

Shutterstock
Shutterstock

Ζήστε την γευστική μαγεία των «restaurant weeks» στην Αθήνα και ανακαλύψτε την gourmet πλευρά της πόλης και βραβευμένες γεύσεις από τα χέρια των πιο έμπειρων chef.

Τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο 3ο Dine Athens, με την υπογραφή της Alpha Bank, καθώς και τα μενού που προτείνουν, παρουσιάζονται στο επίσημο site της διοργανώσεως, www.dineathens.gr

Κάντε εύκολα την κράτησή σας online στο εστιατόριο της επιλογής σας, την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε και...Καλή Όρεξη!