Έξι γυναίκες μπαίνουν πίσω από την μπάρα του Noel για μια μέρα | 0 bovary.gr
Έξι γυναίκες μπαίνουν πίσω από την μπάρα του Noel για μια μέρα | 0 bovary.gr
01|03|2018 10:55
SHARE
NOEL

Έξι γυναίκες μπαίνουν πίσω από την μπάρα του Noel για μια μέρα


«ParFemmes De Boudoir». Άρωμα Γυναίκας στο Noel.

Η καρδιά της Aθήνας χτυπά δυνατά και οι Αθηναίοι την ακούν ακόμα και μέσα στο θόρυβό της. Αρκεί να βρεθούν στα σωστά μέρη.

To μαγαζί της οδού Κολοκοτρώνη με το γιορτινό όνομα ετοιμάζει μια μοναδική βραδιά, την Ημέρα της Γυναίκας.

Η Γυναίκα μοιάζει με ένα κοκτέιλ: η προσωπικότητά της είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών «γεύσεων» και «χρωμάτων» που σε μεθά και σε σαγηνεύει. Στις 8 Μαρτίου το Noel θα μεταμορφωθεί σε γυναικείο boudoir με 6 ξεχωριστές κυρίες του bartending να μπαίνουν πίσω από τη μπάρα του.

6 δυναμικές γυναικείες παρουσίες από το αθηναϊκό bar scene θα μπουν πίσω από τα τρία μπαρ του Noel και θα «μοιραστούν το ίδιο boudoir». 

Θα σε παρασύρουν σε νέες γευστικές αναζητήσεις, θα σε κάνουν να θέλεις να πειραματιστείς με νέες γεύσεις και συνδυασμούς που θα μυήσουν τον ουρανίσκο σου σε νέες εμπειρίες.

Με πηγή έμπνευσης σπουδαίες γυναικείες φιγούρες του προηγούμενου αιώνα, η κάθεμια εξ’ αυτών, θα παρουσιάσει τις δικές της ευφάνταστες δημιουργίες, αξιοποιώντας τα μοναδικά αποστάγματα του Diageo Reserve portofolio!

Η Λωρέττα Τόσκα από το Theory Bar, η Δήμητρα Αντωνακοπούλου από το 360, η Χριστίνα Φωκά από το Peace of Mind, η Μυρσίνη Σπανέλη από το Blends, η Χριστίνα Δαλιάνη από το Bella Vespa, και η Άντζελα Μαριδάκη, Diageo Reserve Brand Ambassador, θα βρίσκονται από τις 21:00 πίσω από την μπάρα έτοιμες να σερβίρουν τη δική τους ιστορία.

Κολοκοτρώνη 59Β, Aθήνα