Amita Motion -Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας στα κορυφαία events του κόσμου | 0 bovary.gr
Amita Motion -Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας στα κορυφαία events του κόσμου | 0 bovary.gr
14|03|2018 17:25
SHARE
ΑΜΙΤΑ MOTION

Amita Motion -Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας στα κορυφαία events του κόσμου


Σπουδαία επιτυχία και διάκριση πέτυχε η Amita Motion με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Το event κατέκτησε τη 2η θέση στο Grand Prix της διεθνούς διοργάνωσης Eventex 2018 Global Event Awards, στην κατηγορία People’s Choice. Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο μέσω Facebook Live.

Η Amita Motion με τη 12η Ημερά Θετικής Ενέργειας, βραβεύτηκε ανάμεσα σε 156 κορυφαίες διοργανώσεις με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά διεθνούς επιπέδου, από συνολικά 35 χώρες. Τα βασικά κριτήρια που έκαναν την ΗΘΕ να ξεχωρίσει ήταν η καινοτομία και η δημιουργικότητα που εμπεριέχονται στη διοργάνωση, η οργάνωση και εκτέλεση της παραγωγής αλλά και ο τρόπος με τον οποίο η Amita Motion αξιοποιεί τη δυναμική της ΗΘΕ για να έρθει ακόμα πιο κοντά με τους φίλους της.

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας συμπληρώνει φέτος τα 13 της χρόνια και αποτελεί το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χώρας με ελεύθερη είσοδο, σημείο αναφοράς για τους νέους 15-24 ετών, ενώ συγκεντρώνει περισσότερους από 65.000 θεατές.

Η μεγάλη αυτή διοργάνωση είναι αποτέλεσμα δημιουργικής συνεργασίας και αφοσιωμένης δουλειάς από 5 διαφορετικά agencies, με μια πολυπληθή και ενθουσιώδη ομάδα να εργάζεται για την πραγματοποίηση της παραγωγής, όπου εμφανίζονται 40 δημοφιλείς καλλιτέχνες!

Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό θεσμό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πιο αυστηρού κριτή, του νεανικού κοινού, το οποίο και έδωσε την τιμητική αυτή διάκριση, το People’s Choice. Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας που πλέον βρίσκεται στα κορυφαία events του κόσμου, με όχημα τη δημιουργικότητα και τη μουσική, χτίζει δυνατές σχέσεις με τους φίλους της. Αποτελεί το μουσικό γεγονός που σηματοδοτεί το κλείσιμο του καλοκαιριού και ανοίγει τη νέα περίοδο του φθινοπώρου με τον πιο θετικό τρόπο για όλους τους νέους, ενώ παράλληλα γίνεται σημείο συνάντησης και φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ελληνικά και διεθνή ονόματα της pop & dance μουσικής σκηνής.

Από την πλευρά της Coca-Cola Τρία Έψιλον η Senior Brand Manager Amita Motion Παναγιώτα Τεμπελοπούλου δήλωσε: «Η διεθνής αναγνώριση της Ημέρας Θετικής Ενέργειας της Amita Motion, έρχεται ως αποτέλεσμα αδιάκοπης δημιουργικής δουλειάς από πολλούς ανθρώπους. Το γεγονός ότι το βραβείο προέρχεται από το κοινό είναι ακόμα πιο τιμητικό για όλους και μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτήν την επιτυχία με όλους εσάς, τους φίλους της Amita Motion, που έχετε αγκαλιάσει με την αγάπη σας την Ημέρα Θετικής Ενέργειας και να σας ευχαριστήσουμε. Εμείς συνεχίζουμε ακόμα πιο δημιουργικά, ακόμα πιο μουσικά, ακόμα πιο θετικά, με στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται με την Amita Motion.

Ο Ανδρέας Κουρής, εκ μέρους του MAD δήλωσε: «Είναι πολύ τιμητικό όταν η δουλειά, η προσπάθεια και η ενέργεια που βάζουμε στο μαγικό project της Ημέρας Θετικής Ενέργειας της Amita Motion, αναγνωρίζεται σε διεθνές επίπεδο. Και φυσικά αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που είμαστε κομμάτι αυτού του θεσμού. Οι φίλοι της Amita Motion να είναι βέβαιοι ότι μαζί με την Coca-Cola Τρία Έψιλον, ετοιμάζουμε ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις για τις επόμενες διοργανώσεις».

Την πιο θετική ομάδα που συνεργάστηκε για την πραγματοποίηση της 12ης Ημέρας Θετικής Ενέργειας που απέσπασε το People’s Choice Award, αποτέλεσαν η Amita Motion μαζί με την Coca-Cola Τρία Έψιλον, το MAD, η Dojo Entertainvents, η Progressive, η Initiative Athens, η Bold Ogilvy & Mather.

Τα Eventex Global Event Awards, αποτελούν τον κορυφαίο παγκόσμιο διαγωνισμό για διοργανώσεις. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των events, δημοσιογράφους μεγάλων περιοδικών που ασχολούνται με το αντικείμενο, δημιουργικούς top influencers και leaders του χώρου. Οι ψηφοφορίες και όλες οι διεργασίες γίνονται δημόσια, με απόλυτη διαφάνεια, ενώ απευθύνονται σε ένα παγκόσμιο κοινό με ζωντανή αναμετάδοση μέσω social media.