Σημείο αναφοράς για την γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, το Matsuhisa Athens επανέρχεται ανανεωμένο στο ομορφότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στην Astir.
Στις 26 Μαΐου, το γνωστό για τη σπουδή του στην κουλτούρα της ιαπωνικής κουζίνας, Matsuhisa Athens άνοιξε τις πόρτες του για να προσφέρει ποιοτικές γαστρονομικές συγκινήσεις διά χειρός του Executive chef Νίκου Σκαμνάκη και του Head sushi chef Τόνι Βρατσάνου.
Κατευθείαν από τα Matsuhisa Badrutt’s Palace Saint Moritz και Matsuhisa Μύκονου, ο Νίκος Σκαμνάκης θα βρίσκεται πλέον στο Matsuhisa Athens αναλαμβάνοντας το ρόλο του Executive Chef.
Μαζί του για ακόμη μια χρονιά, ο Τόνι Βρατσάνος. Ξεκινώντας ως sushi chef manager στο Yo’ Sushi, ο Τόνι σύντομα μεταπήδησε στο «Nobu» του Λονδίνου για τρία χρόνια. Φέτος, συμπληρώνει 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας ως sushi chef στο Matsuhisa Athens.