Nice & Easy: Ο λόγος για να επισκεφθείς σήμερα κιόλας την Αθηναϊκή Ριβιέρα | 0 bovary.gr
Nice & Easy: Ο λόγος για να επισκεφθείς σήμερα κιόλας την Αθηναϊκή Ριβιέρα | 0 bovary.gr
18|07|2018 15:33
SHARE
NICE & EASY

Nice & Easy: Ο λόγος για να επισκεφθείς σήμερα κιόλας την Αθηναϊκή Ριβιέρα


Mία νέα άφιξη στην εμβληματική Astir Beach, το nice n easy seaside, γίνεται ο all day προορισμός απόλαυσης στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Δίπλα στα κρυστάλλινα νερά του Σαρωνικού, το nice n easy seaside θα λειτουργεί καθημερινά από το πρωί ως εστιατόριο μέχρι αργά το βράδυ ως bar restaurant, προσφέροντας δυνατές καλοκαιρινές συγκινήσεις, σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής. 

Μένοντας πιστoί στο όραμα και τη φιλοσοφία των nice n easy, ο executive chef Χρήστος Αθανασιάδης και ο chef de cuisine Κώστας Φιλιππόπουλος έχουν σχεδιάσει αποκλειστικά για το nice n easy seaside ένα δημιουργικό μενού Μεσογειακής κουζίνας με τις πιο αγνές και βιολογικές πρώτες ύλες, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. 

Εκτός από τα δημοφιλή organic πιάτα των nice n easy που «ερμηνεύονται» μέσα από μια φρέσκια ματιά, το μενού περιλαμβάνει νέες γεύσεις και προτάσεις για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής -και όχι μόνο- που θα αναδείξουν το γεύμα ή το δείπνο σε μια πολυτελή γαστρονομική εμπειρία.

Ανάμεσα στα πιάτα ξεχωρίζουν το λαβράκι καρπάτσιο, η ψητή κολοκύθα με χούμους και γύρη, το tomahawk stake για 2 άτομα με ψητά λαχανικά και το lamb shoulder με σαλάτα από μαυρομάτικα φασόλια.

 

Τo ολοκληρωμένο brunch menu, που προσφέρεται τα Σαββατοκύριακα,  αποτελεί το highlight των γεύσεων του φετινού καλοκαιριού, καθώς περιλαμβάνει μια σειρά εκλεπτυσμένων προτάσεων, μερικές από τις οποίες έχουν ως πρώτη ύλη κρέας καπνισμένο για 24 ώρες και συνοδεύονται με αναζωογονητικά detox smoothies και γευστικούς φυσικούς χυμούς -ξεχωρίσαμε το Pure detox smoothie με αβοκάντο, χυμό aloe vera, mint, ανανά και παγωτό γιαούρτι.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν και στην  ξαπλώστρα τους τις αγαπημένες του γεύσεις. Ξεχωρίζουμε το Oasis sushi combo με 28 λαχταριστά sushi rolls & nigiri που σερβίρεται σε bento box και συνδυάζεται εξαιρετικά με δροσερά tiki cocktails.


To nice n easy seaside, αν και ξεκινάει από νωρίς το πρωί, aποτελεί τη νέα hot είσοδο στην νυχτερινή ζωή της Αθηναϊκής Ριβιέρας και έρχεται να απογειώσει τa βράδια με fine dining και signature cocktails, όπως το Astir Pine Needle εμπνευσμένο από τον χώρο του Astir με χειροποίητο σιρόπι από πευκοβελόνες, το Fresh Air με αγγούρι, μαστίχα, τζίν και δυόσμο και το Made in Japan με infused βότκα από Lemongrass, τσάι Matcha και Lemon tonic.

Το nice n easy seaside είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 08:00 – 01:00. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8901625

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ