Επιστρέφει ανανεωμένο το λαχταριστό Weekend Brunch Buffet στο Blends στη Γλυφάδα | 0 bovary.gr
Επιστρέφει ανανεωμένο το λαχταριστό Weekend Brunch Buffet στο Blends στη Γλυφάδα | 0 bovary.gr
11|09|2018 16:51
SHARE
BLENDS

Επιστρέφει ανανεωμένο το λαχταριστό Weekend Brunch Buffet στο Blends στη Γλυφάδα


Από τις 9 Σεπτεμβρίου, το πιο Blended Brunch των Νοτίων Προαστίων επιστρέφει ανανεωμένο!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Blended Brunch τον περσινό χειμώνα, οι λάτρεις αυτής της αγαπημένης «πρωινο-μεσημεριανής» συνήθειας, θα μπορούν να απολαμβάνουν το πλούσιο μπουφέ του Blends κάθε Σάββατο 13:00-17:00 και Κυριακή 12:00-16:00.

Λαχταριστές γεύσεις με κρύα και ζεστά πιάτα, κρουασάν, ολόφρεσκα σάντουιντς, ζουμερά burgers, ομελέτες, μοναδικά εδέσματα όπως αφράτα pancakes, muffins, κέικ και τάρτες είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές του πλούσιου μπουφέ που έχει επιμεληθεί ο σεφ Κώστας Λώλας. 

Τα φρέσκα φρούτα έχουν μοναδική θέση στον κατάλογο του Blends συνδυασμένα με γευστικά energy boosters, ενώ η μεγάλη ποικιλία σε αλλαντικά και τυριά ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς της παρέας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Weekend Brunch Buffet μόνο με 15 ευρώ/άτομο.
 

Η απόλυτη εμπειρία που μας δίνει έναν ακόμα λόγο να ανυπομονούμε να έρθει το Σαββατοκύριακο!

Blends.

The place to blend your senses.

Για τα νέα του Blends, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του http://www.blends.com.gr και τις σελίδες τους στο Facebook: https://www.facebook.com/BlendsGlyfada και το Instagram: https://www.instagram.com/blendsglyfada

Blends: Φοίβης 19 Γλυφάδα, ΤΚ 16674, Τηλ: 21 1182 1711