«Red Carpet Party»: Η Φωτεινή Δάρρα θα τραγουδήσει για καλό σκοπό | 0 bovary.gr
«Red Carpet Party»: Η Φωτεινή Δάρρα θα τραγουδήσει για καλό σκοπό | 0 bovary.gr
01|10|2018 19:11
SHARE
ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΑΙΔΕΣ

«Red Carpet Party»: Η Φωτεινή Δάρρα θα τραγουδήσει για καλό σκοπό


Η Γυναικεία Οργάνωση «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, οργανώνουν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 20:30 στο SHARK μια ιδιαίτερη εκδήλωση με θέμα «Red Carpet Party».

Στόχος της εκδήλωσης η συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση του Παιδονευρολογικού Τμήματος  και Νευροφυσιολογικού Εργαστήριου  της 1ης Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ, του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα την αγορά Ηλεκτροεγκεφαλογράφου, απαραίτητου για την διάγνωση επιληψίας και άλλων νευροαναπτυξιακών καταστάσεων σε παιδιά και εφήβους. Για πρώτη φορά κοντά μας η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα σε μια μοναδική  παράσταση με διεθνή και ελληνικά τραγούδια με άρωμα red carpet. Η ερμηνεύτρια, που έχει δείξει στο παρελθόν την ευαισθησία της δίνοντας παραστάσεις και βοηθώντας εθελοντικά τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, έρχεται στον χώρο στολίδι της πόλης μας, το bar restaurant SHARK! 

 Μαζί της μια 7μελης ορχήστρα  από εξαιρετικούς μουσικούς. Μαέστρος ο Θεσσαλονικιός Γιώργος Παπαχριστούδης. Electric Violin Performance από την βιολονίστα Leida Taxiraj.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται  με την συνεργασία του Ομίλου Νομικών Σωκράτη Προβατά και είναι υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Οικοδεσπότης ο Λάκης Γαβαλάς

Συντελεστές

Δημήτρης Κρανιδιώτης-τραγούδι

Άκης Γαβαλάς-Ντραμς

Τεό Λαζάρου-Μπάσο

Χρήστος Ζέρβας-κιθάρα

Αντώνης Γερογιάννης-κρουστά

Βαγγέλης Μαχαίρας-μπουζούκι

Απόστολος Καλογιάννης-τρομπέτα

Γιάννης Αρβανιτάκης-τρομπόνι

Γιώργος Παπαχριστούδης-πιάνο & ενορχηστρώσεις

Γιάννης Κολεβένης-ηχοληψία

Γιάννης Μανιατάκος-σχεδιασμός και εκτέλεση φωτισμού