Βραδιές Οινογνωσίας στο Poems n’ Crimes art bar | 0 bovary.gr
Βραδιές Οινογνωσίας στο Poems n’ Crimes art bar | 0 bovary.gr
26|10|2018 17:56
SHARE
POEMS N' CRIMES ART BAR

Βραδιές Οινογνωσίας στο Poems n’ Crimes art bar


Το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, ξεκινάει ο πέμπτος κύκλος «Βραδιές Οινογνωσίας στο Poems n’ Crimes art bar».

Με ξεναγό τον οινολόγο Παναγιώτη Κορνιώτη, γνωρίζουμε σπάνιες και αγαπημένες ποικιλίες από τους ελληνικούς αμπελώνες, καθώς και την ιστορία και τα χαρακτηριστικά του κάθε τόπου, όπου καλλιεργούνται.

Σε κάθε οινογνωσία παρουσιάζονται τρία επιλεγμένα κρασιά, τα οποία συνοδεύονται από μια σειρά από πιάτα από τον Κοσμά Γιαννούκο ειδικά δημιουργημένα για τα αντίστοιχα κρασιά.

Από πέρυσι εγκαινιάσαμε έναν επιτυχημένο, όπως φάνηκε από τη συμμετοχή του κόσμου, συνδυασμό οινογνωσίας-βιβλιογνωσίας.

Κάθε φορά δηλαδή γίνεται και μια γνωριμία με έναν συγγραφέα ή έναν λογοτεχνικό ήρωα, με γνωστή την αγάπη του για το αλκοόλ.

Στις 27 Οκτωβρίου θα γνωρίσουμε τον διάσημο Γάλλο συγγραφέα αστυνομικού μυθιστορήματος, Ζαν-Κλωντ Ιζό (1945-2000). Γιος Ιταλού μπάρμαν, έζησε στη Μασσαλία, ταξίδεψε πολύ, και βέβαια η σχέση του με το κρασί διαπερνά τα βιβλία του. Για τη ζωή και τα βιβλία του Ζαν-Κλωντ Ιζό θα μιλήσει η φωτογράφος Όλγα Γεωργιάδου. Με την ευκαιρία θα παρουσιαστεί ο νέος κατάλογος κρασιών του Poems n’ Crimes, ο οποίος θα αποτελείται από ελληνικά κρασιά φτιαγμένα από ποικιλίες που είχαν εξαφανιστεί πολλά χρόνια λόγω της φυλλοξήρας, και που κατόρθωσαν κάποιοι οινοποιοί να τις ζωντανέψουν ξανά.

Συμμετοχή 25 ευρώ το άτομο.

Τηλέφωνο για κρατήσεις 210 3228839 (εσωτ. 201).