Το κατάστημα ως γνήσιο καφενείο ξεκινάει να σερβίρει από το πρωί, καφέ από εκλεκτά blends από την Αιθιοπία, τη Βραζιλία, την Κολομβία και το Ελ Σαλβαδόρ, που καβουρδίζονται στο μεγάλο καβουρδιστήρι που διαθέτει.
Φυσικά μπορείτε να συνοδεύσετε το ρόφημά σας με ένα καλό και δυναμωτικό πρωινό που σερβίρεται μέχρι τις δυο, όμως δεν το ονομάζουν brunch. Διαλέξτε ανάμεσα σε φύλλο μπουγάτσας που γεμίζεται με κασέρι και παστουρμά και συνοδεύεται με τηγανητό αυγό και γιαούρτι σακούλας, παραδοσιακή μπατζίνα με αυγά και κρέμα αρσενικού, βραστό αυγό με καπνιστή μελιτζάνα και σύγκλινο Μάνης, αυγά μάτια με στακοβούτυρο , ή αυγά ποσέ με χόρτα τσιγαριστά (αυτή την περίοδο έχουν σταμναγκάθι, μιας και προσπαθούν να ακολουθούν την εποχικότητα).
Ο νεαρός αλλά πολλά υποσχόμενος chef Αλμπέρτο Σιμιλλίδης είναι υπεύθυνος επίσης και για το comfort food που θα πλαισιώνει το Senios τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας.
Ο Αλμπέρτο στηρίζεται σε κλασικές παραδοσιακές συνταγές , στις οποίες, όμως, προσθέτει πιο σύγχρονα στοιχεία. Θα δοκιμάσετε, λοιπόν, φρυγανισμένο ψωμί με ψητά παντζάρια, μια σκορδαλιά με χρένο και σκόρδο σε γαύρο μαρινάτο, πατατοκεφτέδες με μοσχαρίσιο ταρτάρ και κρέμα γραβιέρας, χοιρινό κεφτέ που κάθεται σε πουρέ από κολοκύθα, τραχανά dinkel, στακοβούτυρο και ξινή κρέμα, μια φάβα Σχοινούσας με χοιρινή κοιλιά, αλλά και κυδωνάτες πατάτες με ανθό αλατιού και πηχτό Κρήτης, ή πατάτα στη Θράκα με Λούτζα Τήνου και αρσενικό Νάξου.
Υπάρχουν και τοπικά πιάτα όπως γιουβέτσι με μοσχαρίσια μάγουλα, γκόγλιες - ένα ζυμαρικό που μοιάζει με νιόκι - με καμμένο κατσικίσιο βούτυρο και ξινομυζήθρα, λαδόπιτα από τη Ρόδο με μοσχαρίσιο κιμά, θυμάρι και γραβιέρα Άνδρου, σαρικόπιτα με βολάκι Τήνου, φέτα και μαυροκούκι, ή μια ακόμα άλλη μια εκδοχή με χόρτα εποχής και φέτα από την Λήμνο.