Οι προσφορές, οι εκπτώσεις και οι γιορτές θέλουν smart shopping με PIGOGO cashback | 0 bovary.gr
Οι προσφορές, οι εκπτώσεις και οι γιορτές θέλουν smart shopping με PIGOGO cashback | 0 bovary.gr
09|11|2018 15:44
SHARE
PIGOGO

Οι προσφορές, οι εκπτώσεις και οι γιορτές θέλουν smart shopping με PIGOGO cashback


Cashback από κάθε online αγορά γίνεται; Γίνεται με το PIGOGO!

Η ιδέα να κερδίζει κάποιος χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό από τις αγορές του, κάποτε μπορεί να φάνταζε μακρινή, χρονοβόρα και πολύπλοκη.

Το PIGOGO, η ελληνική υπηρεσία επιστροφής χρημάτων από τις ηλεκτρονικές αγορές, δομημένη σε διεθνή πρότυπα, έχει αποδείξει το αντίθετο στους 45.000 shoppers που την εμπιστεύτηκαν.

Μέσω της έξυπνης και απλής της πλατφόρμας, οι χρήστες το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσουν έναν δωρεάν λογαριασμό στο PIGOGO, να βρουν τα καταστήματα που τους ενδιαφέρουν και να κάνουν τις ηλεκτρονικές αγορές που ούτως η άλλως θα έκαναν σε αυτά και να κερδίσουν πραγματική επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό τους.

Το κέρδος για τον καταναλωτή είναι πραγματικό, όχι πλασματικό, όχι πόντοι. Ενδεικτικά, ένας χρήστης μπορεί να κερδίσει €8 από κράτηση εισιτηρίων, €3 από την παραγγελία του σε super market, €12 από φόρεμα που αγόρασε. Σκεφτείτε πώς αυτό μεταφράζεται αν όλες οι αγορές του χρήστη γίνουν από τα περισσότερα από 450 online συνεργαζόμενα καταστήματα τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Μόδα, ταξίδια, τεχνολογία, παιδί, σπίτι, συγκεντρωμένα σε ένα σημείο στην πλατφόρμα PIGOGO!

Μία δωρεάν εγγραφή είναι αρκετή για να κάνει ακόμα και τους πλέον δύσπιστους, φανατικούς υποστηρικτές της, και οι εκπτώσεις, η Black Friday και οι γιορτές η καλύτερη ευκαιρία για μία δοκιμή με σίγουρο κέρδος για αγορές που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

PIGOGO, γνωρίστε το ελληνικό cashback site που σας «πληρώνει» για τις αγορές σας!