Φέτος το Κολωνάκι έχει την τιμητική του. Μπορεί να πέρασε μια δύσκολη περίοδο, όμως, τα ολοκαίνουργια μαγαζιά που ξεφυτρώνουν στις γωνιές του, έχουν ξαναδώσει ζωή στην πιο αριστοκρατική γειτονιά του κέντρου.
Μια από τις νέες αφίξεις, λοιπόν, είναι και το «Zinglee», που στεγάζεται στη θέση του παλιού Pepe’s, και απευθύνεται στους Αθηναίους foodies κι όχι μόνο.
Μέλος της ομάδας του Nice n Easy, που πρόσφατα έκλεισε τα δέκα χρόνια, το Zinglee του Χρήστου Αθανασιάδη και του Δημήτρη Χριστοφορίδη είναι ένα μοντέρνο all day bistrο που προτείνει ένα ενδιαφέρον μείγμα μεσογειακών και ελληνικών παραδοσιακών γεύσεων, με νότες από πολυεθνικές κουζίνες.
Για την ιστορία, αξίζει να πούμε ότι τα εστιατόρια Nice n Easy ήταν ο πρώτος επιχειρηματικός όμιλος, ο οποίος εισήγαγε την λογική του «farm table», δηλαδή να χρησιμοποιούνται οργανικά και βιολογικά προϊόντα ως πρώτες ύλες, ενώ ο κατάλογος των εστιατορίων περιελάμβανε προτάσεις για vegan και gluten free πιάτα, πριν ακόμα γίνουν μόδα.
Άλλωστε ο Δημήτρης ήθελε να μεταδώσει στους Αθηναίους το healthy lifestyle. Έναν τρόπο ζωής με γνώμονα την ευεξία, την αγάπη και το σεβασμό προς το σώμα μας και την έμφαση στην ποιοτική και υγιεινή διατροφή, αξίες που και ο ίδιος γνώρισε και ακολουθούσε από την περίοδο που ζούσε στο Λος Άντζελες στην Αμερική. Από την άλλη, ο Χρήστος, παθιασμένος με το ποιοτικό φαγητό, ήθελε να ταξιδέψει το αθηναϊκό κοινό σε πιο δημιουργικά μονοπάτια γεύσης.