Ανακαλύψτε τη νέα signature cocktail list του Blends | 0 bovary.gr
LIVING CITY

Ανακαλύψτε τη νέα signature cocktail list του Blends

Το all day café bar restaurant Blends στη Γλυφάδα υποδέχεται τη χειμερινή περίοδο επιφυλάσσοντας ολοκαίνουργιες προτάσεις με τα πιο εμπνευσμένα cocktails!

Στη νέα signature cocktail list του Blends, τα homemade infusions, τα έντονα αρώματα και τα εκλεκτά αποστάγματα είναι κυρίαρχα στοιχεία που έχουν επιλεχθεί σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις γαστρονομίας και τεχνικές στον χώρο του bartending. Οι μεσογειακές, φρουτώδεις και πικάντικες γεύσεις δημιουργούν μια μοναδική νέα πρόκληση για όσους θέλουν να απολαύσουν κάτι ξεχωριστό, ενώ ο νέος κατάλογος του Blends περιλαμβάνει γευστικές σύνθετες επιλογές για όλα τα γούστα.

Οι λάτρεις του ουίσκι μπορούν να απολαύσουν τα “Silky Pear Soda” & “Amber Sea” με τα μεθυστικά αρώματα να κυριαρχούν ενώ όσοι αγαπούν το ρούμι, το “Tropical Storm” και το “Milano Fashioned” είναι η ιδανική επιλογή. Για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν πρωτότυπες εκδοχές του λικέρ τα “Giuseppe’s Garden” & “Mediterranean Halloween” θα τους κεντρίσουν σίγουρα το ενδιαφέρον ενώ για τους πιο τολμηρούς το “La Primavera” επιφυλάσσει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Σας περιμένουμε να ανακαλύψετε τη νέα signature cocktail list του Blends, που παραμένει πιστό στη φιλοσοφία “see, feel, taste, smell & listen”, εξελίσσοντας το παιχνίδι της ανάμειξης και ανάδειξης των αισθήσεων ακόμα περισσότερo.

Φυσικά, όλα αυτά παρέα με τις πιο γευστικές επιλογές από το πλούσιο μενού του Blends το οποίο ανανεώνεται συνεχώς αλλά και τα μοναδικά μουσικά concept-events που διοργανώνει τις ημέρες της εβδομάδας.