Επτά λόγοι που το ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς του Juju bar & restaurant θα σου μείνει αξέχαστο | 0 bovary.gr
Επτά λόγοι που το ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς του Juju bar & restaurant θα σου μείνει αξέχαστο | 0 bovary.gr
24|12|2018 14:13
SHARE
JUJU ΒAR

Επτά λόγοι που το ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς του Juju bar & restaurant θα σου μείνει αξέχαστο


Αν υπάρχει μία μέρα μέσα στο χρόνο που μπορείς να κακομάθεις τον εαυτό σου, να του χαρίσεις όση μαγεία επιθυμεί, στις δόσεις glam που αντέχεις -έχοντας παράλληλα ισχυρό άλλοθι- αυτή δεν είναι άλλη από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ο συμβολισμός της τελευταίας ημέρας του χρόνου είναι πολύ δυνατός. Ένας κύκλος κλείνει και μια νέα ολόλευκη σελίδα σε προκαλεί να αρχίσεις να την γεμίζεις με αναμνήσεις. Στα New Year's resolution της προηγούμενης χρονιάς, ήταν η εκπλήρωση κάθε μου ευχής αυτή την τελευταία μέρα του χρόνου. Και η ευχή μου αυτή τη φορά είναι να ζήσω μια μοναδική εμπειρία, σε μια βραδιά που θα τα έχει όλα: Φίνες γεύσεις, απίθανα κοκτέιλ, και πάρτι έως το πρωί. Όλα με αυτό το glam που αρμόζει στη συγκεκριμένη μέρα. 

Αν και το project Ρεβεγιόν παραμονής πρωτοχρονιάς δεν είναι απλό, ομολογώ ότι είναι αυτό που λείπει για να κλείσει τέλεια το 2018 και να έρθει με luxury διαθέσεις το 2019. 

Στην πραγματικότητα, δεν είναι και τόσο δύσκολο. Η αναζήτηση για το πιο εντυπωσιακό μενού, στο πιο όμορφο restaurant της πόλης, ξεκινά και σταματά στην νέα άφιξη του κέντρου που ακούει στο όνομα Juju bar restaurant. Το κόσμημα του Divani Caravel. 

Η βραδιά θα έχει ως εξής:

9.00: Φτάνεις στην είσοδο του Divani Caravel και η βραδιά σου έχει μόλις ξεκινήσει. Έχεις φορέσεις το πιο fashionable outfit, το πιο λαμπερό μακιγιάζ και το πιο ωραίο σου χαμόγελο και κοιτάζεις με αυτοπεποίθηση το 2019...

9.20: Έχεις ήδη βολευτεί στις υπέροχες καρέκλες του Juju bar restaurant και νιώθεις να διψάς. Ο σερβιτόρος το καταλαβαίνει και έρχεται κοντά σου με τη λίστα των κοκτέιλ. Επιλέγεις Red Velvet, με τα αρώματα από ρούμι, ρόδι, κανέλας και νότες από σαμπάνια. Ένας απίστευτος συνδυασμός γεύσεων, που αν δεν πεινούσες τόσο πολύ, σίγουρα θα έπαιρνες και δεύτερο. 

9.40: Το τραπέζι είναι τέλεια στρωμένο, και υποδέχεται το καλωσόρισμα του σεφ, με γλειφιτζούρι φουά γκρα, μαρμελάδα σύκου και ρούμι Zacapa, καθώς και ένα ποτήρι σαμπάνιας. Οι ήχοι του σαξοφώνου σε προδιαθέτουν να λικνιστείς στους ρυθμούς της τζαζ..αλλά όπως είπαμε η βραδιά είναι μεγάλη.

10.00: Η βελουτέ κάστανου με μανιτάρια σιμέτζι, τρούφα και βούτυρο εσπρέσσο φτάνει στο τραπέζι. Ένα αριστουργηματικό πιάτο με αρώματα και γεύσεις του χειμώνα. Απαλό, φίνο.

10.20: Η μαγεία συνεχίζεται με King Crab tartare με μάνγκο, κόκκινο tobiko, σάλτσα σόγιας με mirin και σαλάτα microgreen, ένα εντυπωσιακό πιάτο τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση. 

10.40: Αναπάντεχες γεύσεις, ελαφριά πιάτα, μοναδικοί γκουρμέ συνδυασμοί. Το φιλέτο μόσχου Black Angus σχάρας με πουρέ παστινάκι, σάλτσα vinsanto και πούδρα από φιστίκι είναι μια αποκάλυψη. Τρως, χαμογελάς, το Juju σε φροντίζει μέσα από μια εντυπωσιακή λίστα κρασιών. 

Λίγο μετά τις 11:00 και ένα υπέροχο γλυκό κουκουνάρι μους Guanaja noir σε βάση πραλίνας φουντουκιού, σου υπενθυμίζει ότι αυτή είναι μόνο η αρχή της πιο ωραίας μέρας του χρόνου. 

Οι ήχοι του σαξόφωνου σταματούν και ο Dj ξεκινά ένα σούπερ εορταστικό σετ με μουσικές που σε σηκώνουν από Παίρνεις ένα ακόμη κοκτέιλ, αυτή τη φορά ένα old spiced Negroni και μιλάς με τους νέους σου φίλους γιατί αν δεν το πρόσεξες, μόλις γίνατε όλοι μια παρέα. 

Είναι λίγο πριν τις 12... κάτι παλιό τελειώνει κάτι νέο αρχίζει, κλείνεις τα μάτια, απολαμβάνεις τη γεύση από τα μπαχαρικά στο κοκτέιλ σου, γελάς και χορεύεις... 10..9..8..7..6..5..4..3..2..1..

Χρόνια πολλά... Έκρηξη συναισθημάτων και αρωμάτων. Η παράδοση προστάζει βασιλόπιτα; Θα είσαι η τυχερή; Η σαμπάνια είναι παγωμένη αλλά όλα τα υπόλοιπα έχουν μια ζέστη που σου γεμίζει την καρδιά. 

Κάπως έτσι θα είναι το ρεβεγιόν μου στο Juju bar restaurant... Το δικό σας; 

Juju bar restaurant «Divani Caravel» 

Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Ιλίσια
Tηλ: 2107207000