Το Fashion Room Service X-mas μας «σερβίρει» τα καλύτερα brands σε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι | 0 bovary.gr
Το Fashion Room Service X-mas μας «σερβίρει» τα καλύτερα brands σε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι | 0 bovary.gr
19|12|2018 12:00
SHARE
FASHION ROOM SERVICE

Το Fashion Room Service X-mas μας «σερβίρει» τα καλύτερα brands σε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι


Φέτος τα Χριστούγεννα το Hilton Athens φοράει τα καλά του και υποδέχεται το Fashion Room Service!

Mε festive διάθεση το πολυαγαπημένο και πρόσφατα βραβευμένο με award «Fashion Event of the Year» fashion πάρτι επιστρέφει στις 20 Δεκεμβρίου 2018 και περιμένει το αθηναϊκό fashion crowd να γιορτάσει μαζί του τις φετινές γιορτές.

Ανακαλύπτοντας φυσικά νέα και παλιά cool brands και σχεδιαστές.

Το brand LoveThatBags της Λιάνας Καλογήρου λύνει το καθημερινό πρόβλημα της κάθε γυναίκας: «Ποια τσάντα πάει με το outfit;!».

Τσάντες μεγάλες για το γραφείο, μικρές για τη βόλτα και clutches για το βράδυ. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι κρύβεται δημιουργικότητα και μεράκι πίσω από τα σχέδια, όπως επίσης και μελέτη: η Λιάνα παρατηρεί καθημερινά τις γυναίκες, έτσι ώστε να κατασκευάσει τσάντες οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης, στιλάτης γυναίκας. Fun fact: οι καλύτερες ιδέες της έρχονται όταν βγάζει βόλτα το σκυλάκι της!

Στο Fashion Room Service θα μπορεί κανείς να δει και τα γεωμετρικά ρούχα Touché. Αυστηρές γραμμές και μονοχρωμία, αυτά τα ρούχα είναι ιδανικά για οποιονδήποτε που νιώθει #minimal.

Αν σας θυμίζουν παλιές ταινίες, έχετε δίκιο. Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από ταινίες, αλλά και από φωτογραφίες, από γλυπτά- ακόμα η αρχιτεκτονική ως εκφραστικό μέσο έχει δώσει ερέθισμα για δημιουργία. Τα σχέδια που θα παρουσιαστούν θα είναι μέρος της συλλογής του επόμενου χειμώνα, οπότε μπορεί κανείς να ρίξει μια ματιά στο μέλλον της μόδας.

Για να συμπληρώσουμε το outfit τι λείπει; Κοσμήματα!

Η Countess Wilhelmina aka Christina P. Mallaki εργαζόταν για πολύ καιρό στη Νέα Υόρκη, στα ELLE Accessories, οπότε είχε ήδη εντρυφήσει στον κόσμο του κοσμήματος πριν καν ξεκινήσει να ασχολείται με τα δικά της. Εμπνέεται από τα ταξίδια, τη μουσική, από ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και απευθύνεται σε δυναμικές γυναίκες που έχουν όρεξη για ζωή, δεν πτοούνται με τις αντιξοότητες, έχουν όνειρα, ερωτεύονται με πάθος και ταξιδεύουν! Στο Fashion Room Service θα παρουσιάσει γιορτινά κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάτι ακόμα που μας το έχει για έκπληξη!