Intimissimi on ice: Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα στον πάγο | 0 bovary.gr
Intimissimi on ice: Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα στον πάγο | 0 bovary.gr
INTIMISSIMI ON ICE

Intimissimi on ice: Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα στον πάγο


H τρίτη εκπληκτική extravaganza Μade in Italy on Ice, «One Amazing Day» πραγματοποιήθηκε στην Arena της Βερόνα, στις 6, 7, 8 Οκτωβρίου με special guest τον Andrea Bocelli.

O πάγος λάμπει με κάθε πατινάρισμα, ένα εντυπωσιακό σήκωμα, η μουσική υψώνεται σε κρεσέντο. Τα φώτα ανεβαίνουν και το κοινό πλημμυρίζει από ενθουσιασμό. Η Intimissimi on Ice επέστρεψε στη σκηνή με ένα θεαματικό show υψηλών αξιώσεων.

 

Η Arena της Βερόνα μεταμορφώθηκε σε ένα ρομαντικό Background για το διεθνές red carpet. Μεγάλα ονόματα της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής αλλά και της διεθνούς μπλογκόσφαιρας έδωσαν το παρών (Alice Campello, Safia Vendome, Xenia Tchoumitcheva, Chiara και Valentina Ferragni, Negin Misralehi κ.α), το super model Anja Rubik ενώ φυσικά δεν έλειπαν οι μούσες του brand, Irina Shayk, Shlomit Malka και Bojana Krsmanovic.

Το 3ο στη σειρά show της Intimissimi αποδείχτηκε μία ακόμη μοναδική εμπειρία που γιόρτασε την Ομορφιά, τη Μόδα και την Παγοδρομία συνδυάζοντας όλα αυτά με υπέροχη μουσική.

 

 

Μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου, η παράσταση διηγείται ένα φανταστικό 24ωρο για τους 2 πρωταγωνιστές, Bel και Hero, σε ένα χορό που ξεκινάει από το πρώτο φως της αυγής και φτάνει μέχρι το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα: ένα εκπληκτικό, γοητευτικό, συναρπαστικό σκηνικό στα τείχη της αρχαίας πόλης της Βερόνα. Όλα ξεκινάνε για το ζευγάρι όταν ένας μυστηριώδης μαγικός άγνωστος στέλνει μία πρόσκληση για μασκέ χορό. Οι πρωταγωνιστές θα συναντήσουν εκκεντρικούς, πολύχρωμους χαρακτήρες στο ταξίδι τους, θα χωριστούν και θα ενωθούν πάλι στη τελευταία πράξη. Μία ρομαντική αίθουσα χορού κι ένας ουρανός γεμάτος αστέρια αποτελούν το τέλειο φόντο για ένα τέλος-έκπληξη.

Η τελευταία άφιξη στην ομάδα των skaters του Intimissimi on Ice 2016: ο διάσημος Ρώσος Evgeni Plushenko: παγκόσμιος πρωταθλητής και Oλυμπιονίκης (ο μοναδικός που έχει κερδίσει 2 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια) που πάντα καθηλώνει το κοινό με το μοναδικό του χάρισμα στον πάγο. Επίσης, συμμετέχει η φινλανδή παγοδρόμος φιγούρας, Kiira Korpi – Eθνική και Eυρωπαική πρωταθλήτρια – η οποία ενσαρκώνει το ρόλο της Bel. Ο Stephane Lambiel υποδύεται τον Hero ενώ η Carolina Kostner έχει επίσης έναν μεγάλο ρόλο.

Τα κοστούμια φέρουν την υπογραφή της Milena Canonero, διεθνούς φήμης ιταλίδα costume designer. Νικήτρια 4 Oscars (Best Costume Design) για τη ταινία του Stanley Kubrick, Barry Lyndon και της Sofia Coppola’s, Maria Antonietta καθώς και του Wes Anderson, το Gran Budapest Hotel. Ο Andrea Bocelli εμφανίστηκε στο Intimissimi show μοναδικά συγκινητικός. Τα κοστούμια συμπεριλαμβάνουν και εξαίσιες σειρές από τις Intimissimi collections.