Το Juju στο Dine Athens -Δοκιμάστε τα πολυσυζητημένα πιάτα σε προνομιακή τιμή | 0 bovary.gr
Το Juju στο Dine Athens -Δοκιμάστε τα πολυσυζητημένα πιάτα σε προνομιακή τιμή | 0 bovary.gr
24|01|2019 12:39
SHARE
JUJU

Το Juju στο Dine Athens -Δοκιμάστε τα πολυσυζητημένα πιάτα σε προνομιακή τιμή


Από 28 Ιανουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου, το JuJu Bar & Restaurant, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, σας ταξιδεύει γευστικά, μέσω του γαστρονομικού event της πόλης, Dine Athens, που πραγματοποιείται, με τη χορηγία της Alpha Bank.

Για 14 μέρες, παράλληλα με τον κλασσικό του κατάλογο, το JuJu Bar & Restaurant, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τα πολύ συζητημένα πιάτα του, με το ειδικά διαμορφωμένο μενού, στην προνομιακή τιμή των 60€. 

Ξεκινήστε τη βραδιά σας, με Λαβράκι Ceviche με τζίντζερ και Περουβιανή Σαλάτα, ή Φουαγκρά Σωτέ με Σύκα & Τζελ Πικρής Σοκολάτας. Για σαλάτα, ο Σεφ προτείνει Σαλάτα Guido (Σαλάτα Αντίβ με Αχλάδι, Γκοργκοντζόλα και Macadamia nuts) ή Σαλάτα Σπανακόπιτα, με φύλλα από baby σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο κρουτόν χωριάτικου φύλλου & τριμμένη φέτα. Για κυρίως πιάτο, επιλέξτε ανάμεσα στο Σολομό Crispy Skin, με γλυκόξινη σάλτσα & φασολάκια σόγιας με μάνγκο ή Χοιρινό Iberico σωτέ με σάλτσα hoisin πορτοκάλι, πουρέ παστινάκι & μανιτάρια shimeji. Απογειώστε τη βραδιά, επιλέγοντας ως επιδόρπιο, Παγωτό Αλάσκα ή Εκλαίρ Σοκολάτας.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης, το dineathens.gr. Μέσω του σάιτ ο επισκέπτης μπορεί να κάνει εύκολα την κράτησή του online στο εστιατόριο JuJu Bar & Restaurant, την ημέρα και ώρα που επιθυμεί, ενώ κρατήσεις πραγματοποιούνται και μέσω του e-table στο 211-311-5555 (Δευτέρα-Κυριακή 11:00 – 23:00).

Αναλυτικά το Μενού

Επιλογή από Ορεκτικά

Λαβράκι ceviche με τζίντζερ και Περουβιανή σαλάτα ή  Φουαγκρά σωτέ με σύκα και τζελ πικρής σοκολάτας                                                                         

Σαλάτα

Σαλάτα Guido: Σαλάτα αντίβ με αχλάδι, γκοργκοντζόλα και macadamia nuts ή Σαλάτα σπανακόπιτα με φύλλα από baby σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο κρουτόν χωριάτικου φύλλου & τριμμένη φέτα                                                                                     

Κυρίως Πιάτο

Σολομός crispy skin με γλυκόξινη σάλτσα και φασολάκια σόγιας με μάνγκο ή Χοιρινό Iberico σωτέ με σάλτσα hoisin πορτοκάλι, πουρέ παστινάκι και μανιτάρια shimeji        

Επιδόρπιο

Παγωτό Αλάσκα ή Εκλαίρ σοκολάτας    

                                                                                                                               

Juju Bar & Restaurant, Divani Caravel, Λ.Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
jujubarrestaurant