Τα after work drinks στο L' Audrion είναι η αφορμή να γνωρίσουμε τη γαλλική κουζίνα | 0 bovary.gr
Τα after work drinks στο L' Audrion είναι η αφορμή να γνωρίσουμε τη γαλλική κουζίνα | 0 bovary.gr
04|02|2019 13:09
SHARE
L' AUDRION

Τα after work drinks στο L' Audrion είναι η αφορμή να γνωρίσουμε τη γαλλική κουζίνα


Το L'Audrion είναι ένα "cave e manger" όπου οι λάτρεις του κρασιού και της γαλλικής κουζίνας μπορούν να απολαύσουν και τα δυο μετά από τη δουλειά!

Η L'Audrion συνεχίζει την τάση που ξεκίνησε στο Παρίσι και σε άλλες γαλλικές πόλεις και προσφέρουν μια εξαιρετική λίστα κρασιών. Τα κρασιά εισάγονται ειδικά από την L'Audrion από τα μπουτίκ οινοποιεία -και φυσικά ο σεφ Alain Parodi ετοιμάζει γαλλικά πιάτα με ιδιαίτερες γεύσεις.  Η προσφορά του After Works Drinks είναι στα 35 ευρώ για δύο και περιλαμβάνει μια ποικιλία γαλλικών τυρίων ή αλλαντικών συν 2 ποτήρια κρασιού το άτομο.

Το After Work Drinks είναι διαθέσιμο μεταξύ 17:00 και 19:00.

Το After Work Drinks είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε τον κατάλογο κρασιών του L'Audrion, την επιλογή των γαλλικών τυριών και αλλαντικών. Για όσους θέλουν να μυηθούν στην γαλλική κουζίνα μπορούν να δοκιμάσουν μερικά από τα πιάτα που ετοιμάζει ο σεφ όπως η τακτάρ, τα tortelloni με διάφορες γεύσεις γέμισης, βελουτέ φακών με αφρό από δεντρολίβανο και πολλά άλλα.

Με τη βοήθεια του Ντίνου, του sommelier, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν μερικά υπέροχα κρασιά και να τα μοιράσουν ιδανικά με τα επιλεγμένα πιάτα τους.

Η λίστα κρασιών περιλαμβάνει κυρίως κόκκινο, λευκό, ροζέ, γλυκά κρασιά και φυσικά σαμπάνιες. Το κρασί σερβίρεται επίσης με το ποτήρι που δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά από τα Languedoc, Bordeaux, Burgundy, Loire, Αλσατία, Προβηγκία και άλλες περιοχές.

Για οποιεσδήποτε εταιρικές εκδηλώσεις, γιατί να μην έχετε μια συνάντηση γευσιγνωσίας με τον sommelier της L'Audrion για να σας ενημερώσει για τα κρασιά της περιοχής που επιλέξατε.

Οι εκδηλώσεις γευσιγνωσίας μπορούν να γίνουν στο κελάρι L'Audrion. Ιδιωτικές εκδηλώσεις μπορούν να οργανωθούν κατόπιν συννενόησης με την διεύθυνση του L’Audrion.

Το μενού και ο κατάλογος κρασιών βρίσκεται στο www.laudrion.gr
Για κρατήσεις  επικοινωνήστε με την Marie-Laure Bocabarteille:
Email: info@laudrion.gr

Τηλ. 21 0324 1193