Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο πώς μια νεαρή σεφ, μόλις είκοσι τεσσάρων ετών, με τις καλύτερες προδιαγραφές και μια σημαντική προϋπηρεσία αποφάσισε να εγκαταλείψει τις μεγάλες κουζίνες και να ανοίξει ένα street food.
Αυτή είναι η περίπτωση της Άλεξ Βασιλάτου, που μετά από τις σπουδές στην φημισμένη σχολή «Le Cordon Bleu» του Λονδίνου, και αφού δούλεψε στο «The Savoy Grill» του σεφ Gordon Ramsay, -μάλιστα βραβεύτηκε με τον έπαινο «Star of the Month» σε εκείνη τη δουλεία- αλλά και στην κουζίνα του «Le Mavrommatis» στο Παρίσι που έχει τιμηθεί με το ένα αστέρι Michelin, εδώ και μερικούς μήνες έκανε το δικό της βήμα και άνοιξε το «Al3x the Fresh Pasta Bar» στο Κολωνάκι.