JUJU Bar & Restaurant
JUJU Bar & Restaurant
18|02|2019 16:50
SHARE
JUJU

Το λαμπερό Opening Party του JuJu Bar & Restaurant έκλεψε τις εντυπώσεις


Μία μαγική βραδιά, δημιούργησε για τους καλεσμένους του, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Divani με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια του ολοκαίνουριου και JuJu Bar & Restaurant στο ξενοδοχείο Divani Caravel, που έχει γίνει ήδη talk of the town.

Με το επίκαιρο και αισιόδοξο concept LOVE IS IN THE AIR… STILL!, μιας και το κάλεσμα πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, το λαμπερό πάρτι με οικοδέσποινα την Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Ομίλου, Νίκη Φωτίου, έκλεψε τις εντυπώσεις με την κατακόκκινη διακόσμηση και τις γαστρονομικές προτάσεις του σεφ Σάββα Ληχανίδη, ενώ την διάθεση απογείωσαν το δυναμικό μουσικό live από την Εύα Σακελλάρη και τα υπέροχα κοκτέιλς που επιμελήθηκε η Diageo αποκλειστικά για την βραδιά.

Στις προπόσεις τους όλοι οι καλεσμένοι, ανάμεσά τους και σημαντικοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ, επιχειρηματίες, επώνυμοι Αθηναίοι influencers και στελέχη επιχειρήσεων, ανανέωναν το ραντεβού τους για περισσότερες αξέχαστες βραδιές στο νέο hotspot της πόλης!

Κωστής Κατσακιώρης-Εύη Φέτση-Νίκη Φωτίου (DIVANI Hotels Marketing & PR Director) -Πάνος Δεληγιάννης

Κωνσταντίνα Μιχαήλ
Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Juju Bar & Restaurant, Divani Caravel, Λ.Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα